Holandska policija privela srpskog fudbalera (VIDEO)

Skandal u Holandiji: Policija privela bivšeg fudbalera Zvezde, Pankova napali pendrecima i izvukli iz autobusa.

Svijet 06.10.2023 | 09:09
Holandska policija privela srpskog fudbalera (VIDEO)

Skandal u Holandiji: Policija privela bivšeg fudbalera Zvezde, Pankova napali pendrecima i izvukli iz autobusa

Fudbaleri AZ Alkmara i Legije iz Varšave su odigrali meč drugog kola grupne faze Lige konferencija, posle kog su viđene nemile scene ispred stadiona u Holandiji, gde su privedena i dva igrača iz Poljske, od čega i jedan doskorašnji prvotimac Crvene zvezde - Radovan Pankov.

Nakon utakmice u Alkmaru, policija iz Holandije je nasrnula na igrače, kao i na stručni štab Legije, a najgore su prošli predsednik kluba iz Varšave, Darijuš Miodsuki, kojeg je u nekoliko navrata policija odgurnula i sa leđa.Osim njega, najdeblji kraj su izvukli Radovan Pankov, kao i Žozue, kapiten ekipe, koji su izvučeni iz autobusa i prveideni u stanicu policije, iako nisu imali nikakve veze s incidentima.

Kako se može načuti, do sukoba je došlo kada su policajci odllučili da zatvore kapije stadiona u Alkmaru, iako polovina igrača iz Legije nije ni izašlo sa istog, što je zasmetalo igračima.

Prema prvim predikcijama, to je sve urađeno zbog navijača, koji su izlazili skroz na drugoj strani, a takođe je bilo i obećano da neće praviti probleme, što su uradili još na samom početku meča.

(Telegraf) Foto: X/Pkamieniecki

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Da da

06.10.2023 10:40

Politica bez veze udarala,daj zaboga neka se ponasaju kao normalen svet a ne sa divljaju kao na balkanu,konta ja sam neko i nesto na zapadu to nema svi su isti.

ODGOVORITE
Name

Kakav

06.10.2023 12:42

Red i zapad,jesi nekad zivio na zapadu? Mislis tu nema korupcije i veza,smjesan si…

Name

Milorad

06.10.2023 11:45

Red mora da se postuje na zapadu

ODGOVORITE
Name

I

06.10.2023 12:41

U Njemackoj evo ti stari nacisti sve vise idu na zastrasivanje naroda a pogotovo stranaca jer po njima mi svi smo niza rasa,sve se vise osjeti diskriminacija..

ODGOVORITE
Name

Ja Srbin

06.10.2023 13:25

Napali ga samo zato sto je Srbin

ODGOVORITE
Name

Fed

08.10.2023 12:50

I Holandani provode teror na Srbima sutra sjedica vijeca za nacionalnu sigurnost

ODGOVORITE