Бијељина: Сахрањен убијени инспектор Ненад Марковић

Полицијски инспектор Ненад Марковић (38), који је убијен у Бијељини, сахрањен је данас на новом гробљу у бијељинском насељу Хасе.

Република Српска 04.10.2023 | 16:05
Бијељина: Сахрањен убијени инспектор Ненад Марковић

Уз чланове порорице, пријатеље, те колеге, на вјечни починак су га послале хиљаде суграђана, а сахрани су присуствовали и министар унутрашњних послова Синиша Каран као и директор Полиције Републике Српске Синиша Кострешевић.

Подсјетимо, да је у Марковића испуцао два смртоносна хица, осумњичен је Никола Кокановић (21) из Брчког, син Зорана Кокановића, члана Социјалистичке партије и народног посланика, а осим њега, полиција је ухапсила и Д.С., Б.С. и Д.Ш., које сумњиче за помагање.

Њима је Окружни суд у Бијељини, на приједлог Окружног јавног тужилаштва, одредио притвор.

(Независне)   Фото:ИнфоБијељина

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Јосип

04.10.2023 18:53

Покој вјецни даруј ну Господине и свјетлије од свјетла нека му свијетли, поцивао у миру Бозијем. Сауцесце обитељи. Јако залосно ниста висе. Вјерујем да убица неце ваљда на слободу у Српској за три мјесеца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

04.10.2023 19:57

Покој души и бар 40 год робије све испод је намјестено

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жалосно

04.10.2023 20:47

Зашто ћуте колеге инспектора Марковића, ако је тачно да се мјесецима жалио да неко жели да му науди, да га прате? Зашто су га шефови најурили из СКП у станицу полиције? Стање у Бијељини као и у ПУ је нажалост такво да се могло и очекивати да дође до овога. Дај Боже да се ствари промијене бар послије овог. Нека ти је лака црна земља јуначе, искрено саучешће породици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је

05.10.2023 09:48

Зашто је послат у другу станицу ( за кажњене и непослушне) овај инспектор? Ајде БН испитајте и то да знамо мало више о мафији у Бијељини. Овако је све недорецено и рекла казала.

Name

Ненад

04.10.2023 20:49

Убица це добити посао као савјетник пресједника Републике.Средит це то тајо и Дјокица.

ОДГОВОРИТЕ