Bijeljina: Sahranjen ubijeni inspektor Nenad Marković

Policijski inspektor Nenad Marković (38), koji je ubijen u Bijeljini, sahranjen je danas na novom groblju u bijeljinskom naselju Hase.

Republika Srpska 04.10.2023 | 16:05
Bijeljina: Sahranjen ubijeni inspektor Nenad Marković

Uz članove pororice, prijatelje, te kolege, na vječni počinak su ga poslale hiljade sugrađana, a sahrani su prisustvovali i ministar unutrašnjnih poslova Siniša Karan kao i direktor Policije Republike Srpske Siniša Kostrešević.

Podsjetimo, da je u Markovića ispucao dva smrtonosna hica, osumnjičen je Nikola Kokanović (21) iz Brčkog, sin Zorana Kokanovića, člana Socijalističke partije i narodnog poslanika, a osim njega, policija je uhapsila i D.S., B.S. i D.Š., koje sumnjiče za pomaganje.

Njima je Okružni sud u Bijeljini, na prijedlog Okružnog javnog tužilaštva, odredio pritvor.

(Nezavisne)   Foto:InfoBijeljina

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Josip

04.10.2023 18:53

Pokoj vjecni daruj nu Gospodine i svjetlije od svjetla neka mu svijetli, pocivao u miru Bozijem. Saucesce obitelji. Jako zalosno nista vise. Vjerujem da ubica nece valjda na slobodu u Srpskoj za tri mjeseca.

ODGOVORITE
Name

Mile

04.10.2023 19:57

Pokoj duši i bar 40 god robije sve ispod je namjesteno

ODGOVORITE
Name

Žalosno

04.10.2023 20:47

Zašto ćute kolege inspektora Markovića, ako je tačno da se mjesecima žalio da neko želi da mu naudi, da ga prate? Zašto su ga šefovi najurili iz SKP u stanicu policije? Stanje u Bijeljini kao i u PU je nažalost takvo da se moglo i očekivati da dođe do ovoga. Daj Bože da se stvari promijene bar poslije ovog. Neka ti je laka crna zemlja junače, iskreno saučešće porodici

ODGOVORITE
Name

Tako je

05.10.2023 09:48

Zašto je poslat u drugu stanicu ( za kažnjene i neposlušne) ovaj inspektor? Ajde BN ispitajte i to da znamo malo više o mafiji u Bijeljini. Ovako je sve nedoreceno i rekla kazala.

Name

Nenad

04.10.2023 20:49

Ubica ce dobiti posao kao savjetnik presjednika Republike.Sredit ce to tajo i Djokica.

ODGOVORITE