Јасна Госпић објавила пјесму „Самоћа“

Легендарна пјевачица Јасна Госпић, чије хитове “Дођи у пет до пет”, “Вољела бих да си ту”, Сарајево мени путује”, “Илузија” и многе друге слушамо и пјевамо деценијама, представља и нову пјесму “Самоћа”, за коју је текст писао маестрални Душко Трифуновић, велики књижевник, пјесник, а аранжирао прослављени Мирко Шенковиски - Џеронимо.

Забава 04.10.2023 | 11:55
Јасна Госпић објавила пјесму „Самоћа“

Како Јасна важи за умјетницу која у сваку композицију утка невјероватну љубав и страст, тако ни у овој пјесми није штедјела емоцију, нарочито јер и сам текст говори о самоћи као посебном осјећају који је свакога од нас задесио у животу и пробудио најдубље снове и жеље за промијеном.

Својом непролазном љепотом и гласом, кроз своју музику, Јасна и данас подсјећа не нека љепша времена и као да оживљава давно закопана сјећања на вријеме када је љубав била најважније мјерило успјеха.

Осим нове пјесме, Јасна након дуго времена најављује и концерт у родном Сарајеву, о којем је опјевала и један од најљепших дуета на овим просторима “Сарајево мени путује” заједно са Жељком Самарџићем.

”Јако сам задовољна и сретна што ћу у свој репертоар уврстити ову дивну пјесму. Свака пјесма има своје вријеме а ова је чекала мене. Успомена на Душка и мој први наступ не блиједи. Жао ми је да се дуго нисмо видјели и да нас је напустио прије него што сам му рекла: “Хвала ти Душко”, каже Јасна Госпић.

Јасна је снимила и спот у режији Далибора Мрдића.

(БН) Фото:ПР

Коментари / 0

Оставите коментар