Криминална група пљачкала српску естраду по ЦГ

По естрадним круговима све гласније круже приче како су поједине познате личности овог лета биле мета једне криминалне групе која се бави преварама.

Забава 03.10.2023 | 18:34
Криминална група пљачкала српску естраду по ЦГ

Централна фигура ове групе је млађа женска особа која је имала задатак да се приближи богатим људима и естрадним уметницима и убеди их да може да им обезбеди лимитиране сатове по повољној цени.

- Девојка је била смештена у престижном хотелу у Тивту. Представљала се како долази из угледне породице и живи у Лондону где има пријатеље који се баве трговином скупих сатова али и да повољно пребацују велику количину новца у иностранство. Тако је неколицину наших познатих личности "навукла" да јој поверују и преко ње наруче лимитиране сатове - говори извор и додаје.

- Једна наша истакнута јавна личност јој је на руке дала близу 200.000 евра како би јој набавила сат ког нема на тржишту. Десетак дана након поруџбине, девојка је искључила телефон и престала да јој се јавља. Али то није све, након краћег времена на адресу те познате личности упућене су и претње да уколико превару пријави полицији угрозиће своју породицу - завршава причу извор.

ženska siluetaФОТО: ПРОФИМЕДИА

Како даље сазнајемо, хотел у Црној Гори био је база и служио је као оправдање и потврда њене приче да води живот на "високој нози" јер се зна да у истом одседају искључиво особе са дубоким џепом. Процењује се да је током лета ова криминална група предвођена млађом женском особом преварила више десетина људи.

(Курир.рс/Телеграф)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Чему

03.10.2023 20:22

Им служе тако скупи сатови? Снобови! Фуј.Нека подијеле гладном народу.Или онима што немају крова над главом.Нека ураде нешто хумано и Бог це их погледати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

03.10.2023 20:56

Свака част цурице , тако и треба , цовјек се ући док је жив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је!

03.10.2023 21:09

Док је оваца бице и вуне...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бозе

03.10.2023 21:10

Док је ОВАЦА , бице и вуне! Како еврици досли,тако су и отисли! Браво дјевојко!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

03.10.2023 21:26

Никаква штета, имају вишак новца док народ једва спаја крај с крајем.

ОДГОВОРИТЕ