Kriminalna grupa pljačkala srpsku estradu po CG

Po estradnim krugovima sve glasnije kruže priče kako su pojedine poznate ličnosti ovog leta bile meta jedne kriminalne grupe koja se bavi prevarama.

Zabava 03.10.2023 | 18:34
Kriminalna grupa pljačkala srpsku estradu po CG

Centralna figura ove grupe je mlađa ženska osoba koja je imala zadatak da se približi bogatim ljudima i estradnim umetnicima i ubedi ih da može da im obezbedi limitirane satove po povoljnoj ceni.

- Devojka je bila smeštena u prestižnom hotelu u Tivtu. Predstavljala se kako dolazi iz ugledne porodice i živi u Londonu gde ima prijatelje koji se bave trgovinom skupih satova ali i da povoljno prebacuju veliku količinu novca u inostranstvo. Tako je nekolicinu naših poznatih ličnosti "navukla" da joj poveruju i preko nje naruče limitirane satove - govori izvor i dodaje.

- Jedna naša istaknuta javna ličnost joj je na ruke dala blizu 200.000 evra kako bi joj nabavila sat kog nema na tržištu. Desetak dana nakon porudžbine, devojka je isključila telefon i prestala da joj se javlja. Ali to nije sve, nakon kraćeg vremena na adresu te poznate ličnosti upućene su i pretnje da ukoliko prevaru prijavi policiji ugroziće svoju porodicu - završava priču izvor.

ženska siluetaFOTO: PROFIMEDIA

Kako dalje saznajemo, hotel u Crnoj Gori bio je baza i služio je kao opravdanje i potvrda njene priče da vodi život na "visokoj nozi" jer se zna da u istom odsedaju isključivo osobe sa dubokim džepom. Procenjuje se da je tokom leta ova kriminalna grupa predvođena mlađom ženskom osobom prevarila više desetina ljudi.

(Kurir.rs/Telegraf)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Čemu

03.10.2023 20:22

Im služe tako skupi satovi? Snobovi! Fuj.Neka podijele gladnom narodu.Ili onima što nemaju krova nad glavom.Neka urade nešto humano i Bog ce ih pogledati.

ODGOVORITE
Name

Rale

03.10.2023 20:56

Svaka čast curice , tako i treba , covjek se ući dok je živ.

ODGOVORITE
Name

Tako je!

03.10.2023 21:09

Dok je ovaca bice i vune...

ODGOVORITE
Name

Boze

03.10.2023 21:10

Dok je OVACA , bice i vune! Kako evrici dosli,tako su i otisli! Bravo djevojko!

ODGOVORITE
Name

ISTINA

03.10.2023 21:26

Nikakva šteta, imaju višak novca dok narod jedva spaja kraj s krajem.

ODGOVORITE