Оперативна  акција „Трагач“ – претреси на шест локација

Полицијски службеници Државне агенције за истраге и заштиту су данас, у склопу оперативне акције „Трагач“, на подручју Лончара, Доњег Жабара, Пелагићева, Човић Поља, Оџака и Брчко дитрикта Босне и Херцеговине започели претресе стамбених објеката и покретних ствари на шест локација.

Република Српска 03.10.2023 | 11:36
Оперативна  акција „Трагач“ – претреси на шест локација

Приликом претреса до сада је откривено  и привремено одузето око седам килограма зељасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуана, 12 пакетића прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спеед, око 500 грама прашкасте материје која свјиом изгледом асоцира на опојну дрогу кокаин, 50 цијелих стабљика зељасте материје на сушењу која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану, око 4500,00 Конвертибилних марака, 2065,00 Евра и други предмети који могу послужити као доказ да је почињено наведено кривично дјело.

Активности се проводе због постојања основа сумње да је почињено кривично дјело „Неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога“ прописано Кривичним закоником Републике Српске.

Претреси се врши по налозима Окружног суда у Добоју а под надзором Окружног јавног тужилаштва Добој а у сарадњи са Граничном полицијом Босне и Херцеговине, Министарством унутрасњих послова Републике Српске и Полицијом Брчко дистрикта Босне и Херцеговине.

О коначном исходу оперативне акције „Трагач“ јавност ће бити информисана накнадно, саопштено је из СИПА-е.

(БН) Фото: Илустрација 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Јддбјд

03.10.2023 12:07

Увијек рација кад је трава спремна за еxпорт,класичан рекет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

03.10.2023 12:37

Па зар ради тај окрузни суд у Добоју, они обицно суде ове сто не плате тв претплату. Не могу да схватим да народ не додје им под прозор и протестује. Њиховим нерадом ово оде све у хелац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

03.10.2023 20:35

Откуд Сипа у РС. Јели Милораде,,,,,кад си забранио Сипи улазак у РС. Па црни Милораде питас ли се ти, јесили ти главни баја или ниси

ОДГОВОРИТЕ