Поставио оглас и сви се смију осим његове супруге

Огласи половних аутомобила одувек су за мушки део популације чинили сам врх интересовања. Неки гледају да би купили, неки чисто из знатижеље, али има и оних који траже огласе само да би се слатко насмејали.

Србија 30.09.2023 | 21:53
Поставио оглас и сви се смију осим његове супруге

Један урнебесан оглас освануо је на познатом сајту за продају аутомобила. Помислили бисте ништа чудно, то и јесте поента. Међутим, због текста у огласу овог господина су прогласили "богом маркетинга".

Његов оглас преносимо у целости:

"Ауто у топ стању, без скривених мана. Ентеријер као нов, два сета фелни са гумама, гаражиран, редовно сервисиран, у ауто сипан искључиво МаxМотион, фабрички затамљен са БОСЕ музиком. Продајем га искључиво зато што је жена уградила си*е и уста и рекла ми је да не иде више да вози шалтач, хоће аутоматик и да јој брбоће из ауспуха. Радним данима можете погледати кола, викендом сам на пецању... Тада можете погледати жену. Хвала."

"Кладим се да сви иду да погледају ауто викендом", "Овом брату треба подршка, није му лако", "Е, тако се продаје ауто, постане вирал. Ко зна колико му је људи тражило слике жене, нема их на огласу", "Долазим викендом"... Ређали су се коментари твитераша који су се слатко насмејали огласу непознатог човека чији се твит сваки године изнова дели.

Нисмо сигурни колико би се његова супруга сложила са оним што је написао, али ако им је био циљ да што пре продају кола - онда су дефинитивно успели. 

(Блиц) Фото: Горан Срданов/Рингиер

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ух

01.10.2023 09:58

И ја би мијењо жену, 60 г.за двије по 30. Шифра,виђено, замијењено

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Уф

01.10.2023 11:07

Ста би јадан и то једној од 30? Не мозес ниста ни тој од 60. Сабети се!

Name

Горан

01.10.2023 11:45

60 у 30 иде 0.5 пута, а 30 у 60 два и висе пута

ОДГОВОРИТЕ