Ученица основне школе пријетила дјечаку ножем

Она је према речима очевидаца на овај начин желела да одбрани свог брата ког су вршњаци на одређени начин малтретирали.

Србија 30.09.2023 | 17:07
Ученица основне школе пријетила дјечаку ножем

Ученица осмог разреда Основне школе "Танаско Рајић" у чачанском насељу Љубић ушла је у школско двориште током поподневне смене и дечаку, ученику ове школе запретила ножем.

Она је према речима очевидаца на овај начин желела да одбрани свог брата ког су вршњаци на одређени начин малтретирали.

"Брата девојчице која је ово урадила нека су деца задиркивала,. Не знамо да ли је само то разлог или нешто друго. Углавном она је дошла у школу као разјарени бик. Не оправдавам никог, али оно шта се сада дешава у нашим школама је заиста страшно и недопустиво", рекао је један од родитеља чије дете похађа пети разред ОШ "Танаско Рајић" у Љубићу.

Милорад Тешић директор школе у чачанском насељу Љубић потврдио је да се ова ситуација догодила у његовој школи и рекао да ће у наредним данима моћи детаљније да коментарише догађај.

"Ја сам сада са ученицима на рекреативној настави, не могу ништа рећи док не прикупимо све информације о овом случају. То ће бити у понедељак, најкасније у уторак,  док пре свега обавимо разговоре са свим актерима случаја који се догодио", рекао је за Тањуг Милорад Тешић директор школе у чачанском насељу Љубић.

Иначе, међу родитељима круже приче да ученици ове школе имају вибер групе на којима деца неретко једни другима прете.

О овом немилом догађају обевештени су сви надлежни органи, а реаговала је и полиција.

(Тањуг) Фото: РИНА

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Аналитичар

30.09.2023 18:13

Гадови од родитеља увијек се снебивају кад дође до овакве реакције ученице,а кад њихови пулени од дјеце туку и малтретирају они се праве будале!! Гаде ми се ти лицемјери!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

30.09.2023 19:45

Управо тако, доста су ту родитељи криви, несмије се оправдавати насилницко понасање никоме па ни свом дјетету, дјеца су прије другацијер васпитавана и није било оваквих слуцајева, о овоме би могли прицати у недоглед.