Пријовићка ће од три концетра у Арени зарадити милон евра!

Александра Пријовић након три концерта у београдској Арени биће богатија за око милион евра.

Забава 28.09.2023 | 17:03
Пријовићка ће од три концетра у Арени зарадити милон евра!

Према прорачунима медија, она ће након што отплати све трошкове и порез, узети 946.206 евра.

Прија, која је заказала три београдске Арене и постала је прва такмичарка "Звезда Гранда" која ће наступити у највећој дворани на Балкану, али и једина српска певачица која ће певати три ноћи заредом.

Према доступним информацијама на званичном сајту, капацитет "Штарк арене" је 19.866 места. Кад се сабере број места у партеру, трибинама, ложама и помножи се са ценама карата за та места, долази се до цифре од 415.261 евра по концерту. Када се ова цифра помножи са три концерта, укупна зарада је 1.245.784 евра за све три ноћи. Међутим, Прија мора да плати организацију концерата у шта спада бина, редари, плесачи, оркестар, возни парк и многе друге ствари, што укупно изађе око 100.000 евра. Такође, чека је порез држави што је 41.426 евра по концерту, али и плаћање закупа "Штарк Арене".

Aleksandra PrijovićФОТО: АТА ИМАГЕС

О трошковима који очекују певачицу говорио је и извор близак њој који је истакао да се Прија није надала заказивању чак три концерта, а самим тим су и издаци, али и зарада већи:

- Александра се није надала другом, а још мање трећем концерту. Она ће наравно за сваки од њих морати да плати порез држави, а осим тога, постоји и закуп Арене за три вечери - каже извор који додаје да су трошкови организације већи него ранијих година:

- Не треба заборавити ни трошкове организације, у шта спада рекламна кампања, возни парк, обезбеђење, музичари, играчи што кошта око 100.000 евра - каже извор близак певачици.

Ипак, Александра неће бити и највећи извођач који ће зарадити у овој години од одржавања концерата у Србији, јер ће више узети Дино Мерлин који одржава четити концерта.

Zdravko ČolićФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

А рекорд у одржавању концерата у "Штарк Арени", као и у заради и даље држи Здравко Чолић који је 2019. године одржао шест наступа у највећој хали у Србији и инкасирао 1.800.000 евра.

(Курир/ Информер)

Коментари / 0

Оставите коментар