Prijovićka će od tri koncetra u Areni zaraditi milon evra!

Aleksandra Prijović nakon tri koncerta u beogradskoj Areni biće bogatija za oko milion evra.

Zabava 28.09.2023 | 17:03
Prijovićka će od tri koncetra u Areni zaraditi milon evra!

Prema proračunima medija, ona će nakon što otplati sve troškove i porez, uzeti 946.206 evra.

Prija, koja je zakazala tri beogradske Arene i postala je prva takmičarka "Zvezda Granda" koja će nastupiti u najvećoj dvorani na Balkanu, ali i jedina srpska pevačica koja će pevati tri noći zaredom.

Prema dostupnim informacijama na zvaničnom sajtu, kapacitet "Štark arene" je 19.866 mesta. Kad se sabere broj mesta u parteru, tribinama, ložama i pomnoži se sa cenama karata za ta mesta, dolazi se do cifre od 415.261 evra po koncertu. Kada se ova cifra pomnoži sa tri koncerta, ukupna zarada je 1.245.784 evra za sve tri noći. Međutim, Prija mora da plati organizaciju koncerata u šta spada bina, redari, plesači, orkestar, vozni park i mnoge druge stvari, što ukupno izađe oko 100.000 evra. Takođe, čeka je porez državi što je 41.426 evra po koncertu, ali i plaćanje zakupa "Štark Arene".

Aleksandra PrijovićFOTO: ATA IMAGES

O troškovima koji očekuju pevačicu govorio je i izvor blizak njoj koji je istakao da se Prija nije nadala zakazivanju čak tri koncerta, a samim tim su i izdaci, ali i zarada veći:

- Aleksandra se nije nadala drugom, a još manje trećem koncertu. Ona će naravno za svaki od njih morati da plati porez državi, a osim toga, postoji i zakup Arene za tri večeri - kaže izvor koji dodaje da su troškovi organizacije veći nego ranijih godina:

- Ne treba zaboraviti ni troškove organizacije, u šta spada reklamna kampanja, vozni park, obezbeđenje, muzičari, igrači što košta oko 100.000 evra - kaže izvor blizak pevačici.

Ipak, Aleksandra neće biti i najveći izvođač koji će zaraditi u ovoj godini od održavanja koncerata u Srbiji, jer će više uzeti Dino Merlin koji održava četiti koncerta.

Zdravko ČolićFOTO: KURIR TELEVIZIJA

A rekord u održavanju koncerata u "Štark Areni", kao i u zaradi i dalje drži Zdravko Čolić koji je 2019. godine održao šest nastupa u najvećoj hali u Srbiji i inkasirao 1.800.000 evra.

(Kurir/ Informer)

Komentari / 0

Ostavite komentar