ПДП: Дан СНСД-ових превара и обмана

Дан након усвајања Закона о непровођењу одлука Уставног суда БиХ, у Народној скупштини Републике Српске 28. јуна ове године, Клуб посланика ПДП упозорио је јавност да СНСД манипулише овим законом и да га неће примјењивати.

Република Српска 28.09.2023 | 09:02
ПДП: Дан СНСД-ових превара и обмана

Саопштено је из ПДП, додајући да се данас навршава 3 мјесеца од усвајања Закона, још увијек ниједна одлука Уставног суда БиХ није одбијена од стране судова или било које друге институције у Републици Српској, а стране судије се и даље налазе у Уставном суду, чиме се још једном потврђује да смо били у праву.

"Поводом СНСД-ових манипулација питањем Уставног суда БиХ и страних судија, Клуб посланика ПДП установио је Дан СНСД-ових превара и обмана, који се обиљежава сваког 28. у мјесецу.

У оквиру тих активности данас, 28.септембра, биће одржана конференција за медије на тему:

"Поступци, дјеловање и изјаве СНСД и Милорада Додика након смјене легално изабраног предсједника Републике Српске од стране високог представника.

На прес конференцији, која ће бити одржана у сједишту ПДП, са почетком у 12 часова, говориће Миланко Михајилица, посланик ПДП у НСРС и учесник догађаја из поменутог периода", стоји у саопштењу.

(БН)  Фото:НСРС

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Деко

28.09.2023 09:48

Причајте ви шта хоћете , али ви живите у режиму елегантно у одијелима и краватама, и имате све што пожелите свих ових година у режиму код сиромашног народа у јавним кухињама, бораца и пензионера у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војник

28.09.2023 15:29

Нама и нетреба власт, све лаз, ту су само да добију незаредјене плате