PDP: Dan SNSD-ovih prevara i obmana

Dan nakon usvajanja Zakona o neprovođenju odluka Ustavnog suda BiH, u Narodnoj skupštini Republike Srpske 28. juna ove godine, Klub poslanika PDP upozorio je javnost da SNSD manipuliše ovim zakonom i da ga neće primjenjivati.

Republika Srpska 28.09.2023 | 09:02
PDP: Dan SNSD-ovih prevara i obmana

Saopšteno je iz PDP, dodajući da se danas navršava 3 mjeseca od usvajanja Zakona, još uvijek nijedna odluka Ustavnog suda BiH nije odbijena od strane sudova ili bilo koje druge institucije u Republici Srpskoj, a strane sudije se i dalje nalaze u Ustavnom sudu, čime se još jednom potvrđuje da smo bili u pravu.

"Povodom SNSD-ovih manipulacija pitanjem Ustavnog suda BiH i stranih sudija, Klub poslanika PDP ustanovio je Dan SNSD-ovih prevara i obmana, koji se obilježava svakog 28. u mjesecu.

U okviru tih aktivnosti danas, 28.septembra, biće održana konferencija za medije na temu:

"Postupci, djelovanje i izjave SNSD i Milorada Dodika nakon smjene legalno izabranog predsjednika Republike Srpske od strane visokog predstavnika.

Na pres konferenciji, koja će biti održana u sjedištu PDP, sa početkom u 12 časova, govoriće Milanko Mihajilica, poslanik PDP u NSRS i učesnik događaja iz pomenutog perioda", stoji u saopštenju.

(BN)  Foto:NSRS

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Deko

28.09.2023 09:48

Pričajte vi šta hoćete , ali vi živite u režimu elegantno u odijelima i kravatama, i imate sve što poželite svih ovih godina u režimu kod siromašnog naroda u javnim kuhinjama, boraca i penzionera u RS.

ODGOVORITE
Name

Vojnik

28.09.2023 15:29

Nama i netreba vlast, sve laz, tu su samo da dobiju nezaredjene plate