Шоле са Вучићем разговарао о деескалацији на КиМ

Високи званичник у америчком Стејт департменту Дерек Шоле саопштио је данас да је са председником Србије Александром Вучићем разговарао о значају тренутне деескалације ситуације на северу КиМ и избегавању акција које би довеле до повећања тензија.

Србија 26.09.2023 | 21:34
Шоле са Вучићем разговарао о деескалацији на КиМ

Шоле је на друштвеној мрежи X поручио и да је трагични губитак живота на северу покрајине додатно упозорење о важности хитног поновног успостављања мира и повратка дијалогу под посредством ЕУ.

(Тањуг) Фото: Тањуг 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ђорђе

26.09.2023 21:47

Ирска, Сјеверна, дуго, чиними се око 70.год., решавала свој проблем, сличан. Ријешили су у прошлом вијеку, отприлике се сјећам. Све је кривично дјело у обадве Ирске, осим мишљења неко је за одцјепљење, а неко није, друго су све кривична дјела. Са Косовом и Метохијом Србија мора урадити нешто слично. Сваки облик насиља је кривично дјело, без обзира тко ради, Срби или Албанци. Размишљање Албанаца да је Косово ван Србије, размишљање Срба, да је Косово и Метохија дио Србије, то не би требало бити кривично дјело, по мени. Лаку ноћ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ста реци

26.09.2023 22:14

Типицно за Американце . Пале па гасе . Нато је тај који прави проблеме Србима сиром региона. Курти ни на писање несмије без њихове дозволе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИВЕЛА СРБИЈА И СРПСКА!!!

27.09.2023 13:36

Позивам ''господина'' Дирека на уздржаност, деескалацију, трпљење и поручујем му да нам даље не помаже. Море марш и ти и твоји зли сународници и зле швабе и да не заборавим наше ''пријатеље'' одвратне енглезе. Дабогда доживели само оно што нама мисле и раде, То им желим од срца.

ОДГОВОРИТЕ