Ухапшен мушкарац који је пуцао са балкона куће

- Словеначки специјалци успешно су упали у кућу у Драженцу код Птуја у Словенији, са чијег је балкона 56-годишњи мушкарац раније данас пуцао, и ухапсили га, преноси ТВ Словенија.

Свијет 26.09.2023 | 21:05
Ухапшен мушкарац који је пуцао са балкона куће

Како је након хапшења рекао начелник Одељења криминалистичке полиције ПУ Марибор Станко Видович, 56-годишњак је испалио више хитаца и погодио возило у пролазу у којем су биле две особе, али оне нису повређене, вец́ је начињена само материјална штета.

Мушкарац се опирао хапшењу припадника специјалне полицијске јединице, а током хапшења нанете су му лакше телесне повреде.

"Још истражујемо мотив. Биц́е увиђај на месту злочина, а биц́е извршен и претрес куц́е", рекао је Видович.

Начелник полиције је додао и да је мушкарцу прошле године суђено за кривично дело претње, као и да има дозволу за поседовање оружја.

Мушкарац је раније данас испалио више хитаца са балкона куће нишанећи полицију, а мариборска полиција је саопштила да је од њега више тражила да изађе из куц́е без оружја и подигнутих руку, али он то није учинио.

ТВ Словенија наводи да је могући узрок драме и пуцњаве која је уследила била породична несугласица, раскид са партнером и подела имовине.

Мушкарац је у кућу ушао око 13.30 часова, а код себе је наводно имао много оружја.

Полиција је такође саопштила да повређених у пуцњави није било.

(Тањуг) Фото: Тањуг

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Прњавор

26.09.2023 22:22

Наравно..ооет узрок жена..нико као жена неможе да уништи човека..и онда увек оне жртве..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ехх

27.09.2023 06:46

Па нико не бјези од добра

Name

Ре

27.09.2023 09:37

У твом случају, вјероватно би узрок био мушкарац ! Начин твога коментарисања објашњава одакле толика фрустрација, вјероватно због неузвраћене љубави, неког љепушкастог и згодног дечка !

Name

Пањик

27.09.2023 17:06

Отац сам имам троје дјеце троје унуцади: КАД БИ НОСИЛА СВИЈЕЦУ АРХАНДЈЕЛА МИХЕАЛА НЕБИ СЕ ВИСЕ НИКАДА ОЗЕНИЈО ГАДЕ МИ СЕ НЕМАЈУ ОБРАЗ ПОСТЕЊЕ ЦАСТИ:НЕКАД СУ РОДИТЕЉИ ГЛЕДАЛИ ДА БУДЕ ДЈЕВИЦА А ДАНАС ДАСЕ НЕ НАПИЈЕ КАО ЦУСКИЈА ИЛИ НЕДАЈ БОЗЕ ДА НИЈЕ МУСКА МЛАДА.

ОДГОВОРИТЕ