Uhapšen muškarac koji je pucao sa balkona kuće

- Slovenački specijalci uspešno su upali u kuću u Dražencu kod Ptuja u Sloveniji, sa čijeg je balkona 56-godišnji muškarac ranije danas pucao, i uhapsili ga, prenosi TV Slovenija.

Svijet 26.09.2023 | 21:05
Uhapšen muškarac koji je pucao sa balkona kuće

Kako je nakon hapšenja rekao načelnik Odeljenja kriminalističke policije PU Maribor Stanko Vidovič, 56-godišnjak je ispalio više hitaca i pogodio vozilo u prolazu u kojem su bile dve osobe, ali one nisu povređene, već je načinjena samo materijalna šteta.

Muškarac se opirao hapšenju pripadnika specijalne policijske jedinice, a tokom hapšenja nanete su mu lakše telesne povrede.

"Još istražujemo motiv. Biće uviđaj na mestu zločina, a biće izvršen i pretres kuće", rekao je Vidovič.

Načelnik policije je dodao i da je muškarcu prošle godine suđeno za krivično delo pretnje, kao i da ima dozvolu za posedovanje oružja.

Muškarac je ranije danas ispalio više hitaca sa balkona kuće nišaneći policiju, a mariborska policija je saopštila da je od njega više tražila da izađe iz kuće bez oružja i podignutih ruku, ali on to nije učinio.

TV Slovenija navodi da je mogući uzrok drame i pucnjave koja je usledila bila porodična nesuglasica, raskid sa partnerom i podela imovine.

Muškarac je u kuću ušao oko 13.30 časova, a kod sebe je navodno imao mnogo oružja.

Policija je takođe saopštila da povređenih u pucnjavi nije bilo.

(Tanjug) Foto: Tanjug

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Prnjavor

26.09.2023 22:22

Naravno..ooet uzrok žena..niko kao žena nemože da uništi čoveka..i onda uvek one žrtve..

ODGOVORITE
Name

Ehh

27.09.2023 06:46

Pa niko ne bjezi od dobra

Name

Re

27.09.2023 09:37

U tvom slučaju, vjerovatno bi uzrok bio muškarac ! Način tvoga komentarisanja objašnjava odakle tolika frustracija, vjerovatno zbog neuzvraćene ljubavi, nekog ljepuškastog i zgodnog dečka !

Name

Panjik

27.09.2023 17:06

Otac sam imam troje djece troje unucadi: KAD BI NOSILA SVIJECU ARHANDJELA MIHEALA NEBI SE VISE NIKADA OZENIJO GADE MI SE NEMAJU OBRAZ POSTENJE CASTI:NEKAD SU RODITELJI GLEDALI DA BUDE DJEVICA A DANAS DASE NE NAPIJE KAO CUSKIJA ILI NEDAJ BOZE DA NIJE MUSKA MLADA.

ODGOVORITE