Полиција пронашла лажне документе БиХ и Србије, дрогу

Полицијски службеници Федералне управе полиције јуче су спровели двије оперативне акције у којима су ухапшене двије особе, те су одузели фалсификоване документе и наркотике.

Босна и Херцеговина 26.09.2023 | 14:42
Полиција пронашла лажне документе БиХ и Србије, дрогу

Уоперативној акцији кодног назива “Жељезница” на подручју Кантона Сарајево, а поступајући по усменој Наредби Општинског суда у Сарајеву, ухапшен је М. З. (61) због постојања основа сумње да је починио кривична дјела “Неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога”, “Недозвољено држање оружја или експлозивних материја” и “Фалсификовање докумената”.

Приликом претреса пронађене су и одређене количине бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојне дроге кокаин и амфетамин, вага за прецизно мјерење, пиштољ, пушка и неутвђена количина муниције, електрични уређај за ометање сигнала, те фалсфиковани документи Босне и Херцеговине и Републике Србије са два различита идентитета.

Ухапшени ће након криминалистичке обраде у просторијама Федералне управе полиције бити предат у надлежност Кантоналном тужилаштву Кантона Сарајево.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Обицан цовјек

26.09.2023 17:08

У Титово вријеме оваква гамад је била под строгом контролом и по затворима из којих никада није могла радити шта хоће,само затвор и Мањача и присилан рад,да зараде свој ручак у затвору,олошу и тровачима наше дјеце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад-Нострадамус

27.09.2023 07:40

Све је исто само њега нема.Сви криминалци су у институцијама само се хапсе ситне Рибе.Тако је било и у бивсем систему.

Name

Златни бор

26.09.2023 21:04

Има ли гдје нас са Соколца

ОДГОВОРИТЕ