Драма на лету, принудно слетили у Будимпешту

Певач Слоба Радановић и репер Стефан Ђурић Раста преживели су праву драму на лету из Дизелдорфа за Београд у ноћи између недеље на понедељак.

Република Српска 25.09.2023 | 14:51
Драма на лету, принудно слетили у Будимпешту

Како Телеграф сазнаје, они су се укрцали на последњи лет који је из овог немачког града ишао за Београд али због јаког невремена које је у недељу погодило регион били су приморани да принудно слете у Будимпешту.

- Авион је био пун путника, међу нама је било и доста музичара који су се враћали са наступа из дијаспоре. У почетку је све било у најбољем реду али су изнад Мађарске кренуле јаке турбуленције. У авиону се буквално све тресло, падале су ствари по путницима а онда је пилот затражио дозволу за принудно слетање - говори један од путника за Телеграф.рс.

- Кружили смо изнад Будимпеште по тој олуји и ником није било свеједно. Када је настала тотална паника у авиону пилот нас је обавестио да смо добили дозволу за слетање и да ћемо ускоро бити на писти у Будимпешти.

Свима је лакнуло када смо то чули и само смо чекали да осетимо тло под ногама. Буквално су сви били зелени од страха укључујући и Расту и Слобу - завршава причу извор.

Како даље сазнајемо путници су на писти у авиону провели више од сва сата.

Како бисмо проверили наводе до којих смо дошли позвали смо Расту који је потврдио да су информације тачне.

- Слетели смо ноћас у Будимпешту, а јутрос рано смо стигли у Београд комбијем. У питању је била једна незаборавна авантура - рекао је Стефан са осмехом за Телеграф.рс.

(Телеграф.рс)  Фото: Никола Томић, Профимедиа

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Маркус

25.09.2023 15:19

Сто им није дао несто да се опусте?Бар Раста тога има :)))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сссс

25.09.2023 16:38

Бог вас и пилот спасили, свака цаст пилоту на професиобалбости

Name

Искрено!!

25.09.2023 18:01

Небојим се смрти али се бојим авиона!!!

Name

Брдар

25.09.2023 19:23

Јако битна вијест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маја

25.09.2023 22:08

И вијести и ликови,небитни ..

ОДГОВОРИТЕ