Drama na letu, prinudno sletili u Budimpeštu

Pevač Sloba Radanović i reper Stefan Đurić Rasta preživeli su pravu dramu na letu iz Dizeldorfa za Beograd u noći između nedelje na ponedeljak.

Republika Srpska 25.09.2023 | 14:51
Drama na letu, prinudno sletili u Budimpeštu

Kako Telegraf saznaje, oni su se ukrcali na poslednji let koji je iz ovog nemačkog grada išao za Beograd ali zbog jakog nevremena koje je u nedelju pogodilo region bili su primorani da prinudno slete u Budimpeštu.

- Avion je bio pun putnika, među nama je bilo i dosta muzičara koji su se vraćali sa nastupa iz dijaspore. U početku je sve bilo u najboljem redu ali su iznad Mađarske krenule jake turbulencije. U avionu se bukvalno sve treslo, padale su stvari po putnicima a onda je pilot zatražio dozvolu za prinudno sletanje - govori jedan od putnika za Telegraf.rs.

- Kružili smo iznad Budimpešte po toj oluji i nikom nije bilo svejedno. Kada je nastala totalna panika u avionu pilot nas je obavestio da smo dobili dozvolu za sletanje i da ćemo uskoro biti na pisti u Budimpešti.

Svima je laknulo kada smo to čuli i samo smo čekali da osetimo tlo pod nogama. Bukvalno su svi bili zeleni od straha uključujući i Rastu i Slobu - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo putnici su na pisti u avionu proveli više od sva sata.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli pozvali smo Rastu koji je potvrdio da su informacije tačne.

- Sleteli smo noćas u Budimpeštu, a jutros rano smo stigli u Beograd kombijem. U pitanju je bila jedna nezaboravna avantura - rekao je Stefan sa osmehom za Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)  Foto: Nikola Tomić, Profimedia

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Markus

25.09.2023 15:19

Sto im nije dao nesto da se opuste?Bar Rasta toga ima :)))

ODGOVORITE
Name

Ssss

25.09.2023 16:38

Bog vas i pilot spasili, svaka cast pilotu na profesiobalbosti

Name

Iskreno!!

25.09.2023 18:01

Nebojim se smrti ali se bojim aviona!!!

Name

Brdar

25.09.2023 19:23

Jako bitna vijest.

ODGOVORITE
Name

Maja

25.09.2023 22:08

I vijesti i likovi,nebitni ..

ODGOVORITE