Како је реаговао Саша Поповић када је чуо да се удаје Лепа Брена

Пре више од четири деценије се догодила магија. Изашао је албум са песмама "Чачак, Чачак", "Дуге ноге" који је за Милутин Поповић Захар урадио за Лепу Брену и "Слатки грех".

Забава 24.09.2023 | 15:48
Како је реаговао Саша Поповић када је чуо да се удаје Лепа Брена

Од те давне 1982. године много тога се променило, па и однос композитора са овим звездама, али песме се и даље се слушају и велики су хитови.

Како открива, Саша Поповић је залутао у музику.

- Он је залутао у музику, потпуно. Био је талентованији за фудбал, али био је склон интригама па се супер снашао. Брзо је увидео како овај естрадни свет функционише. Ту ретко кад можете да имате правог пријатеља. Нема човека који боље зна да се окористи или млатне паре од њега. Код њих на јутјубу стоје грдне моје песме, а нигде нема мог имена, али за све то време неко други има велику корист.

Сад је око тога велика тарапана и ја нећу пустити да то тако прође. Све има свој крај, па и то. Имам довољно година, али ми мозак ради као сат, ничег се не плашим. Ако нисам помогао, сигурно никог нисам покрао. Док смо сарађивали, срели смо се на мору, и ја сам му рекао да је Брена коначно нашла правог, да је са Бобом.

Кад је то чуо, предамном је почео да гребе своје лице да је крв ишла. Плашио се да ће да изгуби јако битан део бенда. То је као када авиону отпадну крила. Мислио је да ће Брена да остави бенд. Ипак, она је била јако промућурна, знала је да мора да има доброг играча у марифетлуцима.

Да се разумемо, ја никог од њих не мрзим. Ништа ми лоше нису урадили, само су ме наљутили и покрали стотину пута, али нисам једини.

Са бившом супругом Гоцом Лазаревић и даље има добар однос.

- Она је мајушна жена која није вешта са тим игранкама и не може да се одржи. Као што врабац не може да опстане међу орловима. Није лоше прошла у животу. Имамо двоје деце, од којих је једна филмски редитељ, награђиван у Русији, ћерка професор на академији. Моја друга ћерка, из претходног брака је била секретарица Амфилохија, завршила је књижевност. Што се тиче породице, ту сам спокојан, миран и задовољан постигнутим.

Између осталог истакао је и шта мисли о Весни Змијанац.

- Изузетан певач, али ја сам је звао џамбас. У њој је било преоштрих ствари за нежнији пол. Није вређала, није била проста, само је била оштра. Свако њено обраћање је било као сервис Ђоковића, неодбрањив. Има нејебавајући став, не подлеже ауторитету, своја је. Има лепе украсе. Што се тиче певачица ипак сматрам нико није могао да пева са украсима као Лепа Лукић.

(Блиц/Свет) Фото: Фото: Митар Митровић/РИНГИЕР 

Коментари / 0

Оставите коментар