Kako je reagovao Saša Popović kada je čuo da se udaje Lepa Brena

Pre više od četiri decenije se dogodila magija. Izašao je album sa pesmama "Čačak, Čačak", "Duge noge" koji je za Milutin Popović Zahar uradio za Lepu Brenu i "Slatki greh".

Zabava 24.09.2023 | 15:48
Kako je reagovao Saša Popović kada je čuo da se udaje Lepa Brena

Od te davne 1982. godine mnogo toga se promenilo, pa i odnos kompozitora sa ovim zvezdama, ali pesme se i dalje se slušaju i veliki su hitovi.

Kako otkriva, Saša Popović je zalutao u muziku.

- On je zalutao u muziku, potpuno. Bio je talentovaniji za fudbal, ali bio je sklon intrigama pa se super snašao. Brzo je uvideo kako ovaj estradni svet funkcioniše. Tu retko kad možete da imate pravog prijatelja. Nema čoveka koji bolje zna da se okoristi ili mlatne pare od njega. Kod njih na jutjubu stoje grdne moje pesme, a nigde nema mog imena, ali za sve to vreme neko drugi ima veliku korist.

Sad je oko toga velika tarapana i ja neću pustiti da to tako prođe. Sve ima svoj kraj, pa i to. Imam dovoljno godina, ali mi mozak radi kao sat, ničeg se ne plašim. Ako nisam pomogao, sigurno nikog nisam pokrao. Dok smo sarađivali, sreli smo se na moru, i ja sam mu rekao da je Brena konačno našla pravog, da je sa Bobom.

Kad je to čuo, predamnom je počeo da grebe svoje lice da je krv išla. Plašio se da će da izgubi jako bitan deo benda. To je kao kada avionu otpadnu krila. Mislio je da će Brena da ostavi bend. Ipak, ona je bila jako promućurna, znala je da mora da ima dobrog igrača u marifetlucima.

Da se razumemo, ja nikog od njih ne mrzim. Ništa mi loše nisu uradili, samo su me naljutili i pokrali stotinu puta, ali nisam jedini.

Sa bivšom suprugom Gocom Lazarević i dalje ima dobar odnos.

- Ona je majušna žena koja nije vešta sa tim igrankama i ne može da se održi. Kao što vrabac ne može da opstane među orlovima. Nije loše prošla u životu. Imamo dvoje dece, od kojih je jedna filmski reditelj, nagrađivan u Rusiji, ćerka profesor na akademiji. Moja druga ćerka, iz prethodnog braka je bila sekretarica Amfilohija, završila je književnost. Što se tiče porodice, tu sam spokojan, miran i zadovoljan postignutim.

Između ostalog istakao je i šta misli o Vesni Zmijanac.

- Izuzetan pevač, ali ja sam je zvao džambas. U njoj je bilo preoštrih stvari za nežniji pol. Nije vređala, nije bila prosta, samo je bila oštra. Svako njeno obraćanje je bilo kao servis Đokovića, neodbranjiv. Ima nejebavajući stav, ne podleže autoritetu, svoja je. Ima lepe ukrase. Što se tiče pevačica ipak smatram niko nije mogao da peva sa ukrasima kao Lepa Lukić.

(Blic/Svet) Foto: Foto: Mitar Mitrović/RINGIER 

Komentari / 0

Ostavite komentar