Полицајац случајно усмртио дјевојку из службеног пиштоља

- Двадесетседмогодишњи полицајац ухапшен је у Осијеку због сумње да је приликом неопрезног руковања службеним пиштољем усмртио двадесетједногодишњу дјевојку, саопштила је осјечко-барањска Полицијска управа.

Република Српска 22.09.2023 | 10:18
Полицајац случајно усмртио дјевојку из службеног пиштоља

Из полиције су раније саопштили да је дјевојка смртно страдала у сриједу увече, 20. септембра, у стану у Осијеку, од повреда које је задобила из службеног полицијског наоружања, а у то вријеме у стану је био присутан и полицијски службеник, који у том тренутку није био на дужности.

Истрагом је утврђено да је 27-годишњи полицијски службеник приликом неопрезног руковања службеним наоружањем испалио хитац који је погодио дјевојку, након чега је она преминула.

Ухапшени полицајац је удаљен из службе, а против њега ће бити поднесен и захтјев за покретање дисциплинског поступка, наводе из осјечко-барањске Полицијске управе.

Он ће бити предат притворском надзорнику, а биће поднесена и кривична пријава за тешко кривично дјело против опште безбједности, те довођење у опасност живота и имовине општеопасном радњом или средством, преносе хрватски медији.

(Срна) Фото: Илустрација 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Кика

22.09.2023 10:33

Ако органи реда тако кажу, онда је тако....баш је вичан са оружјем. Једном па готово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

22.09.2023 11:01

Полицајац ,а слуцајно усмртио дјевојку,а како је није ранио или промасио него је бас усмртио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамуса теби

22.09.2023 15:33

Кад је Дјевојка била ОГРОМНаааа да је није могао промашити,куд год би кренула Метак би је стигао.

Name

оптузен

22.09.2023 14:36

за тешко кривично дјело против опште безбједности, те довођење у опасност живота ...... ПА ОН ЈЕ УБИО ТУ ДЈЕВОЈКУ није је доввео у опасност

ОДГОВОРИТЕ