Шта се дешава са Цецином вилом на Кипру зашто је реновирање заустављено?!

Певачица Вики Миљковић, у договору са кумом Цецом Ражнатовић, започела је реновирање њене луксузне виле на Кипру, али није се све одвијало како је планирано.

Забава 20.09.2023 | 20:27
Шта се дешава са Цецином вилом на Кипру зашто је реновирање заустављено?!

Главни проблем прави кипарска бироктарија, будући да им тамошње власти још увек нису издале грађевинску дозволу за преуређивање објекта.

Вики се појавила на снимању нове емисије музичког такмичења "Звезде Гранда", где је новинарима одговорила на поитање шта се дешава с прибављање дозволе.

- Ништа то није много интересантно, дозвола ко дозвола, свугде се дуго чека. И овде, као и на Кипру. Они су врло слични нама. Чекамо, ради се на томе - рекла је певачица.

Нова вила имаће три спрата, а на трећем је према пројекту планиран спа центар. Уградиће се и џакузи из ког ће имати директан поглед на море.

Фолк звезда наводно планира многе промене у својој летњој оази мира, али за сада неће дирати базен који има у дворишту.

У приземљу ће бити огроман дневни боравак са камином, пошто Цеца жели да кућу посећује и зими, а не само током лета, као до сада. На спрату ће свака спаваћа соба после реновирања имати своје купатило. У вилу ће бити уграђен и лифт, помоћу ког ће гости моћи лакше да се креће по спратовима.

Ceca Ražnatović, KiparФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Први преговори о реновирању Цецине виле у Аја Напи започети су још 2021. године, кад је Миљковићка на неколико дана отпутовала код куме на Кипар да би на лицу места заједно процениле шта све треба да се ради.

Тренутно радимо грађевински пројекат. Унутрашњи пројекат, тачније дизајн, завршили смо одавно. Прво је требало само да се уради реконструкција, али та реконструкција је била, много, много велика. Све смо изменили, и сада ће Цецина кућа имати преко 600 квадрата. То је много велики захват и док смо разговарале Цеца, Лидија и ја, дошле смо до закључка да ће вероватно све ићи из почетка. Цеца није захтевна, има потпуно поверење. Све радове је препустила мени и Лидији, као и нашем тиму архитеката - испричала је у октобру 2022. Вики за медије.

Цецина и Лидијина жеља била је да изглед виле буде у "Мајами стилу", модерно и удобно, што им је Вики са својим супругом омогућила. Они су заједно Цеци представили пројекат њене реновиране куће која ће се простирати на 600 метара квадратних.

Ceca RažnatovićФОТО: АТА ИМАГЕС

Комплетна предња страна виле биће у стаклу, са погледом на велики базен. Осим базена, у дворишту ће имати и своје место за опуштање поред великог џакузија.

Цеца ће у својој кући имати и велику теретану, али и једну играоницу како би и њени унуци имали простор за себе.

- Моја кућа из снова изгледа баш као овај пројекат. Много стаклених површина, светлости, ентеријер између модерног и удобног, поглед на море. Када ми неко каже Кипар, прва асоцијација ми је мир и чист ваздух, ово што си ми показала је лудило! Јако ми се допада кућа - прокоментарисала је Цеца недавно.

(Курир/ Телеграф)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Б

20.09.2023 20:42

Ма да, авиони камиони... Вила на Дедињу јој се распада. Није марке улозила послије Аркана.

ОДГОВОРИТЕ