Šta se dešava sa Cecinom vilom na Kipru zašto je renoviranje zaustavljeno?!

Pevačica Viki Miljković, u dogovoru sa kumom Cecom Ražnatović, započela je renoviranje njene luksuzne vile na Kipru, ali nije se sve odvijalo kako je planirano.

Zabava 20.09.2023 | 20:27
Šta se dešava sa Cecinom vilom na Kipru zašto je renoviranje zaustavljeno?!

Glavni problem pravi kiparska biroktarija, budući da im tamošnje vlasti još uvek nisu izdale građevinsku dozvolu za preuređivanje objekta.

Viki se pojavila na snimanju nove emisije muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", gde je novinarima odgovorila na poitanje šta se dešava s pribavljanje dozvole.

- Ništa to nije mnogo interesantno, dozvola ko dozvola, svugde se dugo čeka. I ovde, kao i na Kipru. Oni su vrlo slični nama. Čekamo, radi se na tome - rekla je pevačica.

Nova vila imaće tri sprata, a na trećem je prema projektu planiran spa centar. Ugradiće se i džakuzi iz kog će imati direktan pogled na more.

Folk zvezda navodno planira mnoge promene u svojoj letnjoj oazi mira, ali za sada neće dirati bazen koji ima u dvorištu.

U prizemlju će biti ogroman dnevni boravak sa kaminom, pošto Ceca želi da kuću posećuje i zimi, a ne samo tokom leta, kao do sada. Na spratu će svaka spavaća soba posle renoviranja imati svoje kupatilo. U vilu će biti ugrađen i lift, pomoću kog će gosti moći lakše da se kreće po spratovima.

Ceca Ražnatović, KiparFOTO: PRINTSCREEN

Prvi pregovori o renoviranju Cecine vile u Aja Napi započeti su još 2021. godine, kad je Miljkovićka na nekoliko dana otputovala kod kume na Kipar da bi na licu mesta zajedno procenile šta sve treba da se radi.

Trenutno radimo građevinski projekat. Unutrašnji projekat, tačnije dizajn, završili smo odavno. Prvo je trebalo samo da se uradi rekonstrukcija, ali ta rekonstrukcija je bila, mnogo, mnogo velika. Sve smo izmenili, i sada će Cecina kuća imati preko 600 kvadrata. To je mnogo veliki zahvat i dok smo razgovarale Ceca, Lidija i ja, došle smo do zaključka da će verovatno sve ići iz početka. Ceca nije zahtevna, ima potpuno poverenje. Sve radove je prepustila meni i Lidiji, kao i našem timu arhitekata - ispričala je u oktobru 2022. Viki za medije.

Cecina i Lidijina želja bila je da izgled vile bude u "Majami stilu", moderno i udobno, što im je Viki sa svojim suprugom omogućila. Oni su zajedno Ceci predstavili projekat njene renovirane kuće koja će se prostirati na 600 metara kvadratnih.

Ceca RažnatovićFOTO: ATA IMAGES

Kompletna prednja strana vile biće u staklu, sa pogledom na veliki bazen. Osim bazena, u dvorištu će imati i svoje mesto za opuštanje pored velikog džakuzija.

Ceca će u svojoj kući imati i veliku teretanu, ali i jednu igraonicu kako bi i njeni unuci imali prostor za sebe.

- Moja kuća iz snova izgleda baš kao ovaj projekat. Mnogo staklenih površina, svetlosti, enterijer između modernog i udobnog, pogled na more. Kada mi neko kaže Kipar, prva asocijacija mi je mir i čist vazduh, ovo što si mi pokazala je ludilo! Jako mi se dopada kuća - prokomentarisala je Ceca nedavno.

(Kurir/ Telegraf)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

B

20.09.2023 20:42

Ma da, avioni kamioni... Vila na Dedinju joj se raspada. Nije marke ulozila poslije Arkana.

ODGOVORITE