Возач осумњичен за тешко дјело против безбједности

- Возач аутобуса, који је слетио у повалију на путу Цетиње-Будва приликом чега су погинула два лица, осумњичен је да је починио тешко дјело против безбједности саобраћаја, саопштено је из Управа полиције Црне Горе.

Регион 20.09.2023 | 13:20
Возач осумњичен за тешко дјело против безбједности

Возач Н.С. задобио је повреде о чијој се тежини дежурни љекар још није изјаснио задржан је на неурохируршком одјељењу Клиничког центра ради додатних провјера.

По налогу тужиоца возач је лишен слободе и обезбјеђује га полиција у Клиничком центру, те ће у законском року бити приведен на даљу надлежност поступајућем тужиоцу.

У јучерашњој саобраћајној несрећи погинула је деветнаестогодишња дјевојка А.Б. из Подгорице и држављанин Велике Британије А.Н.Д. /66/.

У саопштењу се наводи да су тешке тјелесне повреде задобила лица Л.Б. /29/ из Украјине, С.К. /20/ из Подгорице, Н.О. /25/ из Тивта и Л.Д.К. /72/ и они су смјештени на Ортопедском одјељењу, док је Н.Ф. /72/ из Будве задржано на грудној хирургији у Клиничком центру Црне Горе.

Држављанин Украјине А.С. /33/ задобио је тешке тјелесне повреде и он је смјештен на Интензивном одјељењу, док је Ј.Т.К. /64/ из Велике Британије, која је такође задобила тешке тјелесне повреде, смјештена на Коронарном одјељењу у Клиничком центру Црне Горе.

Приликом слијетања аутобуса превозника "Паповић" из Никшића са коловоза у провалију дубоку 15 метара у мјесту Обзовица више путника је задобила лаке тјелесне повреде.

(Срна) Фото: Вијести.ме/Борис Пејовић 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

+

20.09.2023 14:32

Уморни људи. Много раде. Да сачувају посао. Газде гоне. Жао ми свих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРАЉ

20.09.2023 19:10

Јадан човјек. Све од умора. То је незаконито. А сада ће он бити суђено. Шофере, и љекаре и просвијетаре, треба највише награђивати. А не политичаре свака лапрдала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Возач

21.09.2023 08:29

Па сто не затворите власнике аутобуса,који гоне возаче као стоку уз то отјерали сте младе сад возе јадни старци , јер не могу преживјети од пензије

ОДГОВОРИТЕ