Vozač osumnjičen za teško djelo protiv bezbjednosti

- Vozač autobusa, koji je sletio u povaliju na putu Cetinje-Budva prilikom čega su poginula dva lica, osumnjičen je da je počinio teško djelo protiv bezbjednosti saobraćaja, saopšteno je iz Uprava policije Crne Gore.

Region 20.09.2023 | 13:20
Vozač osumnjičen za teško djelo protiv bezbjednosti

Vozač N.S. zadobio je povrede o čijoj se težini dežurni ljekar još nije izjasnio zadržan je na neurohirurškom odjeljenju Кliničkog centra radi dodatnih provjera.

Po nalogu tužioca vozač je lišen slobode i obezbjeđuje ga policija u Кliničkom centru, te će u zakonskom roku biti priveden na dalju nadležnost postupajućem tužiocu.

U jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći poginula je devetnaestogodišnja djevojka A.B. iz Podgorice i državljanin Velike Britanije A.N.D. /66/.

U saopštenju se navodi da su teške tjelesne povrede zadobila lica L.B. /29/ iz Ukrajine, S.К. /20/ iz Podgorice, N.O. /25/ iz Tivta i L.D.К. /72/ i oni su smješteni na Ortopedskom odjeljenju, dok je N.F. /72/ iz Budve zadržano na grudnoj hirurgiji u Кliničkom centru Crne Gore.

Državljanin Ukrajine A.S. /33/ zadobio je teške tjelesne povrede i on je smješten na Intenzivnom odjeljenju, dok je J.T.К. /64/ iz Velike Britanije, koja je takođe zadobila teške tjelesne povrede, smještena na Кoronarnom odjeljenju u Кliničkom centru Crne Gore.

Prilikom slijetanja autobusa prevoznika "Papović" iz Nikšića sa kolovoza u provaliju duboku 15 metara u mjestu Obzovica više putnika je zadobila lake tjelesne povrede.

(Srna) Foto: Vijesti.me/Boris Pejović 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

+

20.09.2023 14:32

Umorni ljudi. Mnogo rade. Da sačuvaju posao. Gazde gone. Žao mi svih.

ODGOVORITE
Name

KRALJ

20.09.2023 19:10

Jadan čovjek. Sve od umora. To je nezakonito. A sada će on biti suđeno. Šofere, i ljekare i prosvijetare, treba najviše nagrađivati. A ne političare svaka laprdala.

ODGOVORITE
Name

Vozač

21.09.2023 08:29

Pa sto ne zatvorite vlasnike autobusa,koji gone vozače kao stoku uz to otjerali ste mlade sad voze jadni starci , jer ne mogu preživjeti od penzije

ODGOVORITE