Ратни ветерани поручили Додику: Нека те бране твоји тајкуни и криминалци, ми нећемо!

Ветерани одбрамбено отаџбинског рата Републике Српске упутили су саопштење за јавност, у коме између осталог поручују предсједнику Републике Српске Милораду Додику да га сада бране "његови борци" и "патриоте", јер њега није било са правим борцима на линијама када се бранила Република Српска.

Република Српска 19.09.2023 | 21:18
Ратни ветерани поручили Додику: Нека те бране твоји тајкуни и криминалци, ми нећемо!

"Све је пролазно само су Република Српска и њен народ вјечни!

Већ годинама гледамо репризу и слушамо исту реторику једног човјека када се надје у личној опасности, како се подмукло крије иза народа и Републике Српске.
Крије се иза оних иза којих се и током рата крио и оног у чијем стварању није учествовао на начин како је то доликовало сваком Србину са годинама које је он тада имао.

Нашу Творевину врло је брзо након њеног стварања, својом полтронском политиком и додворавањем, добио на тацни од западних сила које су га поставиле као протектора колоније и тако је отео из руку њених власника који су је својом муком и жртвама изградили.

Владајући њом, њеном народу и онима који су је створили наметао је и суштински их присиљавао да раде, мисле и чине само оно што њему одговора и што његови налогодавци који су га устоличили нареде.

Ово што му се сада дешава и проблеми које покушава пребацити на ледја народа у суштини су директне последице његове бахатости, диктатуре и преписане апсолутно погрешне и криминалне политике некадашњег лидера Црне Горе, који је од правне и народне направио приватну и криминалну државу само за своје лично богаћење и богаћење својих блиских сарадника.

Ово су реалне и очекиване последице када се народу на недемократски начин насилно на чело државе наметне лидер по заслузи и вољи "јачег" а не по вољи и жељи народа.

Апсурдно је да, онај који је упропастио економију, војску, безбједоносне службе, правосудје (основне стубове на којима свака држава стоји) и довео државу у дужничко ропство, сада онима који су те стубове изградили и створили њене институције и одбранили, он даје инструкције како да је бране и чувају.

Нелогично је да рушитељ даје инструкције градитељима.

Онај који сво вријеме опстаје на власти уцјенама, пријетњама и санкцијама према онима који нису дио његовог "политичког система" (сада када је због отказивања послушности својим менторима и наредбодавцима) угрожен истим методама које примјењује годинама према свом народу, жали се како је то незаконито и нехумано и како се томе на све расположиве начине а без обзира на могуће последице треба супротставити.

Покушава поново на врло мудар и лукав начин да прикаже да је то све усмјерено према држави (за коју често каже да је држава сам "он") и сада када терет треба да падне на његова леђа он престаје да буде та држава, али само да би тај терет поново са његових пао на ледја оних којима се он покушава скинути.

Онима на чија је ледја и поред овог терета, лично он сам својом несавјесном политиком натоварио превише проблема.

Позива да се успротивимо Суду који је у већини случајева некоректно и намонтираним процесима осудио хиљадама припадника ВРС и подиже их свакодневно против оних који су истински стварали ову државу а никада јавно и лично није стао у њихову заштиту и затражио да тај Суд коначно коректно, правично и непристрасно почне радити свој посао, са истим односом према све три оптужене стране.

Позива да изађемо на линије разграничења које смо стварали и бранили својим животима (онда када је то било најпотребније) али га тада нисмо видјели да је био са нама када су се на њима браниле Република Српска и њен народ.

Сада би он на тим истим линијама да сви они бране оног кога он тада није хтјео да брани и чија их судбина и животи нису интересовали, јер је био заузет неким другим личним, важнијим и уноснијим "пословима".

Превише смо већ на тим линијама дали живота, дјелова тијела, крви и зноја а на њима добили сувише тјелесних и душевних рана које споро и тешко зарастају. Врло мало нам је захвалности показао за то, да би само због њега и оног што је за себе остварио то поново жртвовали.

Нека то сада жртвују они "његови борци" који током рата нису били са нама а дао им је исти статус и привилегије као нама правим истинским борцима.

Штити их и не жели ревизију, уможава их свакодневно тако да их је већ двоструко више од оних који су то часно и заслужили. Можда их умножава за себе и за то и чува. Вјерујемо да ће то сигурно "храбро и патриотски" они учинити као што су и током рата. Нека се узда и вјерује у њих и њихову "доказану" храброст и пожртвованост.

Сигурни смо да све што дуже такве "патриоте" буду на власти да ће бити  све више оптужница за некадашње припаднике ВРС, све више безакоња и дужничког ропства а све мање Срба на овим просторима и све мање Републике Српске.

Узвратићемо му на исти начин и посветити исту бригу и заштиту као што је и он нама свих ових протеклих година, којима обесправљјује, задужује и расељава наш народ и разара Републику Српску а последице разарања су далеко теже и разорније од оних које смо преживјели током протеклог рата.

Са вјером у Бога и истинске борце Војске Републике Српске!", каже се у саопштењу Ветерана одбрамбено отаџбинског рата Републике Српске.

(БН) Фото:БН/Архив

Коментари / 112

Оставите коментар
Name

Рибник71

19.09.2023 21:25

Баш тако, потписујем. Има он својих бораца па нека га чувају и бране.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ваљуга

19.09.2023 21:43

Ако додје до било какви сукоба ми знамо ко нам је непријатељ,,а Додик нека мобилисе цијели СНСД а биједа и сиротиња неце гинути за династију и даби се сацувале опљацкане милијарде

Name

Јаков коле

19.09.2023 21:55

Теско је наци неку будалу да иде да гине за дрзаву коју су борци и људи једном вец створили и крвљу натопили а мафија је руси..

Name

ИСТИНА

19.09.2023 22:06

КОНАЦНО ДА ПРОЦИТАМО ПРАВУ ИСТИНУ. ВИСЕ СМО ЗАБОРАВИЛИ ДА НЕКО ИСТИНУ ГОВОРИ. СТВАРНО ,ДОСТА ГА ЈЕ ВИСЕ И ДА ЈЕ БИО НА МЈЕСТУ РАТКА МЛАДИЦА ЗА ВРИЈЕМЕ СТВАРАЊА РС. НАРОДЕ МОЈ УКЉУЦИТЕ МОЗАК, ОВО ЈЕ ИСТИНА ОД РИЈЕЦИ ДО РИЈЕЦИ.

Name

Ненад-Нострадамус

19.09.2023 22:32

Они треба да слусају Остојица јер он је њихов командант,а он наредјује идемо на границу зове Миле.

Name

Соко

19.09.2023 22:38

Зато вам и даје борацки додатак! Ако га не подрзите нема од пара ниста, купио вас је за 80 КМ

Name

Ре

19.09.2023 22:40

Конацно да се борци огласе. Браво јунаци и патриоте. А нека му синцина и срстриц милионери, кумови и њихови зетови и синови и милионери из секте иду на границне линије и нека га бране кад га буду хапсили. Постен народ их све презире и гади се на те криминалце и психопате.

Name

16 гарава

20.09.2023 05:22

Додик мисли да убиједи и побиједи глупи народ да иде да брани његову имовину и да гине за несто одцега нема користи..неце моци ове ноци..цаос.

Name

Баја незамјенљиви

20.09.2023 05:59

Није ваљда да је и баја пролазан

Name

Апис

20.09.2023 06:34

Само га силом сврћи и конфисковати све што је покрао од народа 7 милијарди КМ до сада.

Name

Поздрав

20.09.2023 06:52

Борцима, захваљујем за сав њихов труд за улозене зивоте, требало је то у овом саопстењу много цесце износити у јавност, нек се види да борци и народ цине РС, а не један цовјек који је својом командом ставио под своје стопало, па ко писне , нецека га добро

Name

Бл

20.09.2023 08:02

Нико паметан неби брании Додика. Само они сто згрцу паре са дрзавног будзета и улизице за кирист. Кад видим ове улизице повраца ми се на њих.

Name

Зна се

20.09.2023 08:05

Нека се сраме ,,ствараоци,, РС за подрску Додику. Сиједи увлакаци купио их за мало парица.

Name

Лауфер

20.09.2023 08:08

Потпуно се слажем али те ријечи на папиру немају никакву снагу. Једина нада је са папира прећи на улицу и послати јасну поруку. Док то не буде остаје све осто.

Name

Осматрач

20.09.2023 08:24

Читам овај текст по ко зна који пут и не могу вјероват да се неко удружење усудило да јавно саопшти ИСТИНУ!Поштовани ветерани овим чином сте заслужили Орден за храброст.Ово вриједи много више од четири године проведене у рову.

Name

Ре

20.09.2023 14:35

Коначно да неко има карактер и каже оно што нормалан народ мисли. Свака част!

Name

Тако је

19.09.2023 21:28

Крије се, крије, пуних џепова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

20.09.2023 07:05

Нек га бране и његово политички аналитичари, Галијашевића, Павић...

Name

Борац рс

19.09.2023 21:31

Нека га брани 50.000 лажних бораца и 50. 000 лажних пензионера које је његов режим створио, а праве борце гурнули у страну и сиромаштво, срам било СНСД-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напацени борац

19.09.2023 21:46

Цијели рат сам изнио на ледјима да би данас био биједник и јадник никад висе Ни по зиву главу мени овака дрзава не знаци ниста..

Name

Луле

19.09.2023 22:41

Почело је.

Name

11903

19.09.2023 21:31

Управо сам због овог напустио БОРС иако сам 3 мандата био у опŝтинским структурама исте. Оног момента кад сам видио да је то друŝтво постало организација добро увјежбаних климоглаваца, склонио сам се и своје симпатије окренуо овим, не Вукотићевим ветеранима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САМО СЕ,ВИ,БРАЋО ЗАЈЕБАЈТЕ!

19.09.2023 21:31

ДОВЕШЋЕ БУРЛЕ,ИЗ ЊЕГОВЕ РВАЦКЕ,ПРАВЕ ВЕТЕРАНЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роууууз

20.09.2023 10:16

Ако неко мисли да мозе, купит нецији зивот,ако је.био.донатор грдно.се вара....нема.тих пара да се плати једна.ноц под ведрим.небом

Name

Довесце и другара Милановица

20.09.2023 10:44

Да им подијели ордење

Name

Тандрчак

19.09.2023 21:35

Касно Марко на Косово стиже!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕБИТНО

19.09.2023 21:56

ЖАЛОСНО ШТА АКТУЕЛНА ВЛАСТ УРАДИ СА СТВАРАОЦА РС СРАМ ИХ БИЛО АЛИ ПОЛТРОНИ, ПРЕЛЕТАЧИ И УЛИЗИЦЕ ШТО МУ СЕ У ШУПАК УВЛАЧЕ ГУЗИЦИ СЕ НЕ БОЈЕ ДОЋИ ЋЕ И ЊИМА ЦРНИ ПЕТАК КАД ТАД. ВЕТЕРАНИ ШТА РАДИТЕ ДОКЛЕ МИСЛИТЕ ОВУ НЕ ПРСВДУ ДА ТРПИТЕ СВЕ ОБЈАВЉУЈЕТЕ КОЛИКО НАС ЈЕ ИСТИНСКИХ БОРАЦА, ПА АКО ЈЕ ТАКО ЗАР ИХ НЕ МОЖЕМО ПОМЕСТИ ЗА СВА ВРЕМЕНА И ПОСТАВИТИ ЉУДЕ КОЈИ ЋЕ БРАНИТИ ИНТЕРЕСЕ БОРАЧКЕ ПОПУЛАЦИЈЕ НА ЖАЛОСТ ИЗ ДАНА У ДАН СВЕ НАС ЈЕ МАЊЕ: УБИЈАЈУ СЕ, УМИРУ ОД БОЛЕСТИ, ГОДИНА СТАРОСТИ ДОК ИМА БОРАЦА КОЈИ УМИРУ У XXИ ВЈЕКУ ОД ГЛАДИ ЈЕСМО ЛИ ЗА ТО КРВАРИЛИ И СТВАРАЛИ И СТВОРИЛИ РС ДОК НЕМ ДЕЗЕРТЕРИ И РАТНИ ПРОФИТЕРИ О ГЛАВИ РАДЕ. ЖИВЕЛА РС И ЊЕНИ ИСТИНСКИ БОРЦИ А НЕ УВЛАКАЧИ С ВЈЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ!!!

Name

ре

19.09.2023 22:45

Стварно си добро сконто да је све што си написао небиитно.

Name

Прика бн

19.09.2023 23:20

И ја се бојим да смо дебело окаснили. Зар је требало чекати оволико да се види да ови раде све против Реп. Српске. Нама у Бијељини покушава да помогне градоначелник али је превише контраша који све коче. Неке ствари је боље што прије ријешити

Name

Чича

19.09.2023 21:39

Како се зове удружење ветерана има их прави и они које су направили дезертери и профитер владајући странака

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

20.09.2023 00:01

Ствараоца, ветерана, бораца Српске било је много, много више, од вас скупљених под једну шљиву, а по позиву оних што би да владају, ако треба и уз помоћ британаца.

Name

Рајко

19.09.2023 21:40

Вријеме је своје показало а продане љиге и слијепци врло одано прате свог водју.Довољно је већини да отворе фризидер..,па ако вам је уредно попуњен дајте и живот за њега...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

20.09.2023 11:10

Па прије це дати зивот за њега када виде како им је фризидер празан.Зато зна нас Бог Додик како треба да влада.Када отворис фризидер и видис да је празан само казес јебес овај зивот боље да ме нема,а за то це се Додик да побрине заједно са својим коалиционим партнерима из Федерације Тројком или Бакиром он са свима добро сарадјује.Не могу ови у Федерацији да некога изаберу да Додик немозе да сарадјује са њима.

Name

Робин Хоод

19.09.2023 21:41

Онако како је он нама помагао задњих 25 година тако цемо и ми њему.Динара нисам добио од ове дрзаве а за њу сам дао здравље па ме данас све боли истина дали су ми неки плац и нисам имао пара да салијем темељ па су ми одузели нисам продао као други имам папир да је одузето ето то је та дрзава за коју смо ратовали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.09.2023 21:55

Која бре дрзава,ко ти то слага да је дрзава,то ти је ентитет у БиХ.

Name

Ат

19.09.2023 22:01

Па нема те дрзаве за коју си ратовао а никад је није ни било нит це икад бит.

Name

Мирослав

20.09.2023 15:19

Ре, Дрзава је, по дефиницији, народ, територија, парламент, преседник, полиција. Р.Српска све то има. Цека се само прилика, да се скине омца око врата, па да то свет призна. Оно сто зелите, то це се и остварити.

Name

Ре мирослав

20.09.2023 17:56

У међувремену ти си за цијели свијет босанац мирославе. Ко зна колико дуго то може потрајати. Босна је чудна земља. Неуништива.

Name

Вељко

19.09.2023 21:42

Њима би сада сукоб највише одговарао, да се прекрије пљацка и њихов криминал! Зато треба одлучно рећи не! Таквим љигавим гадовима! Нек се они сукобљавају и нек шаљу оних својих 100.000 лажних бораца & дезертера у могући сукоб са Еуфором!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгослав

19.09.2023 21:42

Џукела је увек мрзио борце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ре

20.09.2023 06:07

У свакој институцији ми то сви знамо бурле има од првог дана у свом режиму улизице и преваранте као своје папке, које плаћа масно народним парама у тим његовим институција, који су ту само да раде за њега а не за борце и несретнике у РС.

Name

Илија

19.09.2023 21:43

Браво управо сте све написали како јесте. Поздрав за вас и све истинске борце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

19.09.2023 21:44

Може коко хоће, али не и докле хоће!? Иза решетака биће кад тад лактаски пљачкашки криминални бандит. Затвор!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

19.09.2023 21:45

Свака част,видимо како живе борци а како они што су у рату шверцали или се назови школовали далеко одавде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

19.09.2023 21:46

Хвала Богу, да сте тако одлучили. ДОДИК ЈЕ 92 ИМАО 33 ГОДИНЕ. А ИШЛИ СУ СА 3 МИЈЕСЕЦА ОБУКЕ МЛАДИ ВОЈНИЦИ НА ЛИНИЈУ. ЖАЛОСНО, ДА ЖАЛОСНИЈЕ НЕМОЖЕ БИТИ. МНОГИ ИЗГИНУЛИ СА 18, 19 година. ПОСЛУШНА ДИЈЕЦА. А МИ ПЕНЗИОНЕРИ, ДОЗВОЛИЛИ ДА 30 ГОДИНА ВЛАСТ, БОГАТИ СЕБЕ, РУШИ СВЕ ПО РЕДУ. ЧАК ПОНИЖАВА БОРЦЕ, ИНВАЛИДЕ И ДИЈЕЦУ ПОГИНУЛИХ БОРАЦА. ГРЕХОТА И СРАМОТА. 97 НА ТРАНСПОТЕРУ, СМУЧИО МИ СЕ. И ТАКО ЈЕ И САДА. ТРЕБА ДА ЈЕ НА РОБИЈИ, КОЛИКО ШТЕТЕ ЈЕ НАПРАВИО НАРОДУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран

19.09.2023 21:47

Браво браћо. Тако је. Режим мора пасти. Одсели народ из Републике Српске због режима и лопова у власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

19.09.2023 21:49

Браво,коначно је неко стиснуо и искрено рекао како јесте, браво...

ОДГОВОРИТЕ
Name

//

19.09.2023 21:50

БРАВО ЗА ОДЛУКУ. АЛИ ОН НАС ЈЕ ПРЕД ПРОВАЛИЈУ ДОВЕО. У НАТО ПОТПИСАО И БРЧКО ПРЕДАО И СКОРО ПРЕСИЈЕКАО РЕПУБЛИКУ СРПСКУ. ПА И МИЛАНОВИЋ НАС ПОНИЖАВА. ОПРЕЗНО МОРАМО БИРАТИ ПОШТЕНЕ ЉУДЕ ОД САДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па није скоро

20.09.2023 07:00

Пресјечена је на 2 дијела, СНСД ПОТПИСАО

Name

БАЊА ЛУКА

19.09.2023 21:53

Тако је то су прави борци и тражите јавно смјену полтрона Радана Остојића обични послушник диктатора трактористе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорчанин М.

19.09.2023 22:26

Свака част на овом саопŝтењу.20г.нисам прочитао искрен став и патриотски.обавезно из ваŝе групе ветерана треба на чело БОРСа и већину у предсједноŝтво а ове климоглавце отпустити и дати им вољно.молим да радите на томе.

Name

Подрска

19.09.2023 21:56

Конацно добар и одмјерен коментар. Сва удрузења проистекла из ОО рата требају да имају идентицан став. Све док тога не буде ЦИК предсједник це користити насу неслогу и злоупотрабљавати борце у своје сврхе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пензионерка

19.09.2023 21:56

БРАВО за текст! Ово је требало много раније да се деси, односно одреагује на све оно што тај, назови предсједник Републике Српске, ради све ове године. Довео нас је до просјачког штапа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

19.09.2023 22:01

Покусај домацих издајника у садејству окупатора да дестабилизују Републику Српску и окрену Србе против Срба . Нецете успети ... сигурно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.09.2023 23:14

Сиктер будало, зар ове људе назвати издајницима.

Name

профа

19.09.2023 23:29

Глупане испраног мозгае, а и немаш га никако!!!

Name

Ванземаљац Јоја

19.09.2023 23:37

Нема већег издајника од твог лопова Миле,право си глупо секташко магаре.Бог вам дао здравља колико сте ви поштени.Мајку вам ј....м лоповску,кад се гинуло нигдје вас није било.Олошу српски.

Name

ре Јоја

20.09.2023 07:42

Ово сто је сада на сцени је покусај дестабилизације Републике Српске. Покусај да неко унисти све оно сто смо изградили 92-95 и од тада до данас.Република Српска је никад видљивија како у БиХ тако и на међународној сцени.Неце им успјети!

Name

Ре профа

20.09.2023 08:11

Јеси ли ти један од оних што купи диплому на бензинској у Јагодњаку у окриљу шуме, па глумиш профу.

Name

Ре Ре

20.09.2023 10:17

Него шта су, већ лопови и издајници. Ајде, не сери више.

Name

Мој син неће

19.09.2023 22:03

бранити додика.има додик свога игора и горицу,зета павла,снају,жењкине динове,тегелтије,митровиће,мајкиће,радмановиће,вулићку,шулића,љубојевићку,чавића,шешића,нинковићс и све папке и прелетаче,стевандићева два сина...итдитд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владимир Писаревић

19.09.2023 22:10

Свака част!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крле

19.09.2023 22:11

Одавно нисам процитао несто тацније, искреније, а како да буде другације када је написано из срца истинских бораца и патриота Реп. Српске, а не 'оних његових'. Зивјели и хвала вам на овом тексту, врацате нам наду у боље сутра!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

19.09.2023 22:17

Свака част на овом дивно тексту, одавно нисам ништа љепше прочитала, БРАВО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБ РОЦК

19.09.2023 22:17

СВЕ У ГЛАВУ, ИМАТЕ И МОЈ ПОТПИС ИАКО НЕ ЗНАМ ЗА ТУ ОРГАНИЗАЦИЈУ, НЕМА У МОМ МЈЕСТУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОY

19.09.2023 22:21

ПА ДОБРО ЈУЗРО, КОНАЧНО ДА СЕ ГРАЂАНИ ДОЗИВАЈУ ПАМЕТИ И СВИЈЕСТИ ПА КОНАЧНО ПОЧИЊУ ДА УВИЂАЈУ КО ЈЕ ЗАПРАВО ДОДИК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Божо Моћевић

19.09.2023 22:34

Све је у праву овај анонимни борац или представник иног Удружења. Само да иза свега не стоји борац који прави куле и виле по Требевићу а није имао за тренерку из Кисељака. А једину школу коју је завршио је Католички самостан на Ступу!!! Борци из Неџарића знају која је "школа" и који "радови" у питању...а наравно и који "борац"....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон Кихот

19.09.2023 23:39

Божо,ма сигурно је у праву овај твој Во из Лакташа.Ј...о ти он матер а ти њему.МРШШШ.

Name

Амбасадор

19.09.2023 22:42

Опет појефтинио паризер у Србији. 1кг 4 КМ. Колико се сендвића може направити за рају када следећи пут изађу на ентитетску границу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Риле

20.09.2023 07:36

Ова ти је добра. Браво.

Name

Мрки

20.09.2023 10:27

Поздрав од срца храбрим ветеранима !

Name

Мрки

20.09.2023 10:28

Поздрав храбрим ветеранима од срца.

Name

Како то

19.09.2023 22:45

Засто нецете да браните предсједника Републике. Срам вас било! Какви сте то ви људи. Кад млади стају у одбрану предсједника а ви нецете. Нисте ви ветерани ви сте кукавице као сто те тобили и 95*, кад сте бјезали у мисију рупу. Ми младји смо за предсједника и Републику, а вас нека је срамота. Ми бо дали зивот за предсједника и насу Републику. Срам вас било ви сте издајници! Вјецно зивио нас предсједник и република

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е јеси глупан

19.09.2023 23:42

Ајд дај живот и за Путина,ј...о ти предсједник матер глупу.Ја би за њега ратовао као и он што се борио за РС.Шверцовала јајара.

Name

Аустриа

19.09.2023 22:46

Ето прилике да Игор оправда она 3 милиона сто му је тата дао од народа, да се син не дрогира. Сад пуску у руке па брани оца, а остале милионе и милијарде цемо заборавити. Прави, цасни борци неце гинути за мраку и багру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТАТИСТИЦАР

19.09.2023 23:24

НА ГРАНИЦИ НИЈЕ БИЛО МЛАДИХ,БИЛИ СУ ЊИХОВИ ОЧЕВИ И МАЈКЕ ЗАПОСЛЕНИ НА БУЏЕТУ,ИЗАШЛИ СА ПОСЛА ЧУВАЈУ ПОСАО И СЕБЕ И СВОЈЕ ДЈЕЦЕ. ПО НАРЕДБИ!

Name

А

19.09.2023 23:00

Чега су ови ветерани?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ванземаљац

19.09.2023 23:43

Па ветерани,они ти карали маму.

Name

Бл

19.09.2023 23:01

Бравоооооо,драго ми је да сте дошли памети.Нико нас не напада,колико наших живи од Федерације, тамо крух зарађују својој дјечици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамбо

19.09.2023 23:02

Чим Милорад додје са Сендвичем и Клипушом Борци мјењају Став! Квота 100%

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вала баш

19.09.2023 23:05

Е свака вам је?!Ви сте баш ратни ВЕтеринари,недај те се!!!?? да се Рудоња заобада,, Ето и да вам донесе гајбу Лава или Милановић које ОЖУЈСКО,или Хајнек_је,сви би се од прве повукли исто као Стеван$$$дић ,можда би били,Скупштински Савјетници или би били са оним КИКОМ Савјетници а можда и градоначелници као Драшко НЕДОНОШЧЕ,родио се прије него су му Нокти Нарасли..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истомишљеница

19.09.2023 23:17

Не вјерујем својим очима.....а захваљујем драгом Богу да је ваше отворио. Добри мој народе, заслужујете поштеног Предсједника,водјство које ће радити за добробит наше дјеце,унука и праунука... Усрећили сте ме овом вијешћу...Када сте у рату дали најбоље,желим да вјерујем да ће и у овом периоду, увредљивом за вас храбре и одлучне,ваш глас промијенити ово бахато понашање и помоћи да се схвати њихова,,истина"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прасеци

19.09.2023 23:34

А за изборе сви сте полетили и гласали за њега, прије само пар мјесеци?! Купио вас са 100КМ и врецом брасна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

20.09.2023 06:20

Лијепо је овакву објаву конацно процитати,Алиииии ко'то објављује,уствари изјављује,који Ветерани,Задузбинари,Ствараоци,Прваци,Задњаци,,,ОВАКВЕ ИЗЈАВЕ ТРЕБА ДА ДАЈЕ БОРС И НИКО ДРУГИ,БОРС ТРЕБА ДА ПОСТОЈИ КАО ПРЕДСТАВНИК НАС БОРАЦА И ТАЦКА.ДОК ТО НЕБУДЕ,У ОВЕ ОСТАЛЕ И У ИСКРЕНОСТ УОПСТЕ НЕВЈЕРУЈЕМ,,,И ово је нека подвала,сацекајте пар дана па цете видјети.Возају'нас народе како им се хоце.Сад це народ прузити'подрску овим Ветеранима',а смањити притисак на оног збланутог'и никаквог предсједника БОРСА,а онда це неко ко ово води'имати масу'којом це манипулисати за Бурлу,као и досад сто су...највјероватније је то у питању.Гдје су били до сад Ветерани и стоце нам ако имамо БОРС,јел'да нас дијеле,да би лаксе манипулисали нама ?!!

Name

Крајина

20.09.2023 08:12

Послије рата наредисе налијево круг, па оно сто су избјегли рат, додјесе на цело, а прави борци на зацељу. Нека Бају бране и дају му подрски они који су преспавали рат Радманови, Спириц, Новиц, Косарац...

Name

Озренац

20.09.2023 00:02

Нека додик рацуна на своју војску прави борци знају у будуце како це се понасат а његови су вец регистровани на покраденим изборима

ОДГОВОРИТЕ
Name

зртвасвихрезима

20.09.2023 14:03

У Европи највеће сиромаштво и безакоње. Борити се?

Name

Стефан

20.09.2023 00:08

Дође врјеме да се једном чује поштена бесједа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аНАН

20.09.2023 00:40

А шта је са Јасеновачком грађом????.... И мртве претке је продао!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саггитариус

20.09.2023 00:57

Тако је! Потпуно исправан, реалан и истинит став удружења ветерана ВРС! Нека сам сноси све посљедице своје погубне и ратнохушкаће политике, због које нас је изоловала цијела међународна заједница и увела нам санкције, и сада би требало да поново народ гурне у неке нове сукобе и неки нови рат, мало ли нас је изгинуло у одбрамбено отађбинском рату, па треба да нас изгине још толико бранећи њега и милијарде које су опљаћкали од народа он и тајкунска калакотра коју је окупијо око себе и омогућијо им да се енормно обогате! Нека га они бране! Прави борци и ветерани сигурно неће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

20.09.2023 01:37

Стевандић је био прави борац.Он је у СНСДу.У чему је проблем?

ОДГОВОРИТЕ
Name

300

20.09.2023 22:23

Неко те је дебело слагао да је Стевандић био борац

Name

Орао

20.09.2023 01:44

То је Ронхилу требало реци пре 20 Година А не делити народ подобне и неподобне Док је Ронхил и његова братија плацкала Народ И дрзаву и радила све весте криминала

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

20.09.2023 06:19

Касно је сад за све борце ВРС да било ста могу уцинити.Цутали сте 15 и висе година и својим не цињењем отпора оваквој криминалној политици владајуцег СНСДа дали сте му легалитет. Бивси сам Гардиста 1МОБ И зао ми је сти су сами гардисти ово дозволили као и сама ВРС. Нек нам је Бог на помоци нама борцима који смо јос зиви од заврсека рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

20.09.2023 06:26

Дали је реално да 1 мјесец проведен у зони борбени дејстава под ведрим небом на граници отадзбине гдје је сваки минут био угрозен зивот нас бораца сада врједи 2.20 км или како Радиван нејаки казе 3.00 км залоано.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

20.09.2023 07:16

О хвала ти Боже да чујем ово. Борци свака вам част. Овог лопова и издајника нек бране његови полтрони.

ОДГОВОРИТЕ
Name

//

20.09.2023 09:05

Свака част. Живијели прави БОРЦИ. Уз Вас је поштени Народ. Има нас доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре свим коментарима.

20.09.2023 09:45

Хвала на искреном тексту и стварном приказу ситуације. Уз Вас смо. Нико нас не напада и нико од сиромаха неће у рат. ОВО ЈЕ ПОДВАЛА БОГАТОГ СНСД, ДА БИ НАША ДИЈЕЦА БРАНИЛА ЊИХОВО БОГАСТВО. СА ДИЈАСПОРОМ СВИ МИРНО БИРАЈМО ПОШТЕНЕ ВОЂЕ И ГРАДИМО РС. ДА СЕ ВРАТЕ ОБНОВИТИ ДИЈЕДОВИНУ. САМО ЗЕМЉА СЕ НЕ МОЖЕ, ПРОИЗВЕСТИ И НАПРАВИТИ. И ВРИЈЕМЕ КУПИТИ. СНСД НАМ ЈЕ УНИШТИО 30 ГОДИНА И РАСЕЛИО МЛАДЕ, ШТО ЈЕ НАЈЖАЛОСНИЈЕ. САМО ЈЕЛЕНА, ВУКАН, ПЕТРОВИЋ, БОСИЋ, ГОВЕДАРИЦА И ОНИ УЗ ЊИХ ЋЕ НАС ИЗВУЋИ. ПОДИЈЕЉЕНИ СМО У ЕНТИТЕТЕ. ПА ШТА. ЗА НЕШТО ДРУГАЧИЈЕ, САМО ДОГОВОР, А НИКАКО РАТ. ЖИВИЈЕЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

20.09.2023 10:00

Види ових издајника, Боже сачувај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боба

20.09.2023 10:01

Браво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето

20.09.2023 10:20

Гдје је била снсд кад је сипа хапсили старјешине и борце неки дан у Републици Српској . Што нису блокирали границу ма они нису битни

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

20.09.2023 10:53

Додик је цар!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сепртља

20.09.2023 12:19

Е бас сте незахвални. А ста би пусили у рововима да није било Милета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цињеница

20.09.2023 12:22

Једног дана, ако Бог да цим прије, кад народ схвати основну сустину зивота, која је уградјена цак и у Резолуције о људским правима, злоцинацке ОУН, а која гласи, парафразирам: да су сви људи на планети родјени једнаки и да као такви имају једнака права на планету, дакле исте предуслове, воду, ваздух, простор, права...а да се касније људи понасају као кукавице, мање вриједни, неспособни, ...па сходно томе се и одрицу својих људских права и постају оно сто обицно зову робовима, послусницима, подредјенима...е то је дијагноза и народа код нас, кад доспије у то стање он не види да је Висковиц, Јавор, Додик, Смит, Цвијановицка,...било ко, исти као и они, само на позицији ради својих способности и могуцности да представља њих кроз један глас, док стварно представља њих...данас кад знамо да се нити једна власт у свијету, бар не западном али и код нас, не бира као глас тог народа, да заступа народ и бори се за њега и његове интересе, онда је јасно, да народ данас нема глас, нема права, нема цак ни борбу за њих, ста му преостаје?! Да се пробуди, схвати цињенице и преузме колективно ствар у своје руке...након тога изабере свог представника и направи такве Законе да му не падне на памет да ради против народа...то је данас оцигледно неказњиво и ту је сва сустина проблема којег данас имамо. Запамтите нити сте ста ви, Борци бољи од нас који смо тад били дјеца, нити су ови на власти било ста бољи од било кога од нас појединацно, ако смо исти народ и имамо исту културу, традицију, прослост и зелимо исту будуцност, онда морамо заједно у борбу за њу, неце нам је нико поклонити као сто није ни РС тих ратних деведесетих...ви сте је орузјем сацували, а у миру препустили онима од којих сте је бранили, западним хегемонима и њиховом "Фердинанду" Милораду Додигу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxxx

20.09.2023 14:30

Бас ме занима како би то опозиција одговорила на ове притиске русење дејтона, нисмо ми бас толико луди да не видимо ста се српској припрема. Опозиција мудро цути и не нуди никаква ријесења, сто код народа ствара сумњу у њихов патриотизам, а са друге стране је јако видљиво и то опозиција показује на сваком кораку да им је на првом мјесту скидање додика са власти. Ја као обицан граданин то тако видим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.09.2023 15:47

Ко то јос брани лопове?

Name

Драган

20.09.2023 15:24

Има Радован Ковачевић потпарол...нека засуче рукаве у одбрани свог шефа....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратник

20.09.2023 16:52

Ма пушите и ви! Доста ми је *јунака* који, а макну из града узимају дневнице из удружења...а тек плате!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луди Милојко

20.09.2023 20:58

Касно је за било какву реакцију и став,прошао воз "ветерани"!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милена

21.09.2023 09:21

Најзад право оглашавање и права порука. Довели су га невиђен монструм баба пакла олбрајт а сад нек му помаже ( нисмо глупи јер то и чини ) ђед пакла тј ујка Џо. Овај народ све преживи па ће ако је шепавца преживио сигурно ће и сеоског ђилкоша. Преживјеће и Српска а ова власт је показала и доказала да јој се не може ни најмање вјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОГоран

21.09.2023 11:31

ово ће потписати сваки прави борац,свака на мјесту

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

21.09.2023 19:46

Цуди ме да и ове није купио?

ОДГОВОРИТЕ