Нови скандал: Мистериозна крађа у Влади Црне Горе

Дјеловодник (регистар) предмета грађевинске инспекције нестао је из Писарнице Министарства екологије, просторног планирања и урбанизма Црне Горе, саопштили су из тог владиног ресора, додајући да је случај пријављен полицији.

Регион 14.09.2023 | 18:41
Нови скандал: Мистериозна крађа у Влади Црне Горе

Из Министарства наводе да је нестао дјеловодник за период од 23. новембра до 31. децембра прошле године у који се уписују предмети Директората за инспекцијски надзор, односно грађевинске инспекције.

Ресорни министар Ана Новаковић Ђуровић, која је пријавила случај полицији, рекла је да је покренула мјере утврђивања одговорности у Министарству.

"Ријеч је о дјеловоднику везаном за инспекцијски надзор и имам основа да сумњам да је документ украден како би се онемогућило адекватно функционисање Министарства у овој области", рекла је она.

Према њеним ријечима, то може одговарати различитим структурама, укључујући и криминалне, јер се на тај начин успоравају активности инспекцијског надзора, али и цјелокупан рад Министарства.

"Да не прејудицирам исход поступка, очекујем да врло брзо имамо епилог ове ситуације. Сачекаћемо завршетак поступка и обавијестити јавност о исходу", рекла је Ђуровићева.

Она је додала да се, како би се предуприједиле сличне ситуације, осим утврђивања одговорности, разматра и увођење ригорозних, па и непопуларних мјера контроле запослених и странака, уколико и то буде потребно. 

(Срна) Фото: Влада ЦГ/Илустрација

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ББ

14.09.2023 19:15

Мала дрзава а велики лоповлук.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха Ха

14.09.2023 20:03

Срећа нема их пуно! И ово мало што их има, све се то курчи неким "јунаштвом, поштењем, образом", а све контра тога ,у стварности мрака невиђена ! Ово вам не каже било ко, него неко ко води поријекло из Ц. Гору !

Name

Глас

14.09.2023 19:15

Дјукановицеви снобови покусавају да унисте доказе.Ти слепац види.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

14.09.2023 20:16

Снобу, читај: Из Министарства наводе да је нестао дјеловодник за период од 23. новембра до 31. децембра прошле године у који се уписују предмети Директората за инспекцијски надзор, односно грађевинске инспекције. Снобу, значи у периоду ове нове владе.

Name

Богами

14.09.2023 21:40

2 најмање Републике а тако велики нафијаси и криминалци у њима насли своје мјесто као да су законом застицени

ОДГОВОРИТЕ