Нови уговор, продужен рок за добојску болницу

"Влада Српске је прихватила Информацију о реализацији пројекта „Пројектовање, изградња и опремање нове ЈЗУ Болнице „Свети апостол Лука“ Добој” и уз претходну сагласност Републичке дирекције за обнову и изградњу као надзора на извођењу пројекта и Правобранилаштва Републике Српске, дала сагласност за продужење рока за завршетак уговорних обавеза до 30. марта 2024. године."

Република Српска 14.09.2023 | 14:34
Нови уговор, продужен рок за добојску болницу

Саопштено је из Владе РС након одржане сједнице, додајући да је Влада Републике Српске овластила министра здравља и социјалне заштите Републике Српске да потпише анекс уговора за реализацију овог пројекта.

"Такође, Влада Републике Српске је задужила Министарство здравља и социјалне заштите да предузме активности у циљу набавке додатних радова за формирање Службе интензивне медицине за нехируршке гране и централног система снабдијевања ЦО2", наводи се у саопштењу.

"Подсјећамо, како је раније и наглашено, рок за реализацију уговора због догађаја изван контроле једне од уговорних страна, ће бити продужен за временски период током кога је постојала спријеченост испуњавања обавеза.

Такође подсјећамо да се ЈЗУ Болница „Свети апостол Лука“ Добој, као крајњи корисник по Пројекту, обратила се Министарству са молбом за одобрење додатних радова и финансијских средстава у сврху формирање простора за рад Службе за интензивну медицину за нехируршке гране и система за снабдијевање угљен диоксидом на објекту нове Болнице", саопштено је из Владе Републике Српске.

(БН)  Фото:Влада РС/Архив

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

+

14.09.2023 14:49

Да не буде. Као и до сада. "ОБЕЋАЊЕ, ЛУДОМ РАДОВАЊЕ".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шлаг на торту

14.09.2023 14:58

Нови анекс и додатни милиони! Још кад би неко навео колико су пута мијењали одредбе уговора и цијену...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па да

14.09.2023 17:19

И нормално сад иде и нови анекс уговора да се украде који милион

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоци

14.09.2023 17:23

Цуј угљен диоксид, Цадјо једва цека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

14.09.2023 21:04

Како је само сређен онај кружни ток испред споменика Жртвама рата а она рупа на сред ће вјероватно бити најсавременија фонтана а мост да се неприча ,оно стварно нисам нигдје видио а прошао сам доста земаља.

ОДГОВОРИТЕ