Novi ugovor, produžen rok za dobojsku bolnicu

"Vlada Srpske je prihvatila Informaciju o realizaciji projekta „Projektovanje, izgradnja i opremanje nove JZU Bolnice „Sveti apostol Luka“ Doboj” i uz prethodnu saglasnost Republičke direkcije za obnovu i izgradnju kao nadzora na izvođenju projekta i Pravobranilaštva Republike Srpske, dala saglasnost za produženje roka za završetak ugovornih obaveza do 30. marta 2024. godine."

Republika Srpska 14.09.2023 | 14:34
Novi ugovor, produžen rok za dobojsku bolnicu

Saopšteno je iz Vlade RS nakon održane sjednice, dodajući da je Vlada Republike Srpske ovlastila ministra zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske da potpiše aneks ugovora za realizaciju ovog projekta.

"Takođe, Vlada Republike Srpske je zadužila Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite da preduzme aktivnosti u cilju nabavke dodatnih radova za formiranje Službe intenzivne medicine za nehirurške grane i centralnog sistema snabdijevanja CO2", navodi se u saopštenju.

"Podsjećamo, kako je ranije i naglašeno, rok za realizaciju ugovora zbog događaja izvan kontrole jedne od ugovornih strana, će biti produžen za vremenski period tokom koga je postojala spriječenost ispunjavanja obaveza.

Takođe podsjećamo da se JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj, kao krajnji korisnik po Projektu, obratila se Ministarstvu sa molbom za odobrenje dodatnih radova i finansijskih sredstava u svrhu formiranje prostora za rad Službe za intenzivnu medicinu za nehirurške grane i sistema za snabdijevanje ugljen dioksidom na objektu nove Bolnice", saopšteno je iz Vlade Republike Srpske.

(BN)  Foto:Vlada RS/Arhiv

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

+

14.09.2023 14:49

Da ne bude. Kao i do sada. "OBEĆANJE, LUDOM RADOVANJE".

ODGOVORITE
Name

Šlag na tortu

14.09.2023 14:58

Novi aneks i dodatni milioni! Još kad bi neko naveo koliko su puta mijenjali odredbe ugovora i cijenu...

ODGOVORITE
Name

Pa da

14.09.2023 17:19

I normalno sad ide i novi aneks ugovora da se ukrade koji milion

ODGOVORITE
Name

Goci

14.09.2023 17:23

Cuj ugljen dioksid, Cadjo jedva ceka

ODGOVORITE
Name

Србо

14.09.2023 21:04

Како је само сређен онај кружни ток испред споменика Жртвама рата а она рупа на сред ће вјероватно бити најсавременија фонтана а мост да се неприча ,оно стварно нисам нигдје видио а прошао сам доста земаља.

ODGOVORITE