Хвала кошаркашима, својим примјером ујединили су земљу

- Предсеник Србије Александар Вучић захвалио је данас на пријему у Председништву Србије кошаркашима који су на Светском првенству у Манили освојили сребрну медаљу и рекао да су они својим примером ујединили читаву земљу.

Србија 12.09.2023 | 19:43
Хвала кошаркашима, својим примјером ујединили су земљу

"Само желим да им кажем једно велико хвала и да је пред њима била једна велика одговорност и да су ту одговорност показали и у тренуцима када нико не би веровао у њих. Знам да ћете ми рећи да ми не верујете када кажем да сам ја веровао, али заиста јесам и знао сам да имају шампионско срце енергију, да су победници и знао сам да ће вратити својој земљи више од онога што им је земља дала", рекао је Вучић на конференцији за новинаре.

Председник је посебно захвалио Бориши Симонићу кога је назвао "херојем из Маниле".

"Ови момци су успели да уједине целу нашу земљу. Све наше грађане. Ако се не варам име човека је Хајрудин Реџовић - који када је видео шта се догодило Бориши Симовићу да ако лекари кажу да је то могуће спреман је да понуди свој бубрег. Ако бошњак, муслиман из Сјенице је тако нешто учинио - бескрајно сам захвалан и њему али и овим момцима који су боље него било ко успели да уједине нашу земљу", рекао је Вучић.

(Тањуг) Фото: Тањуг 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Па Бошњацима

12.09.2023 20:29

...онда треба дати аутономију. Људи су заслужили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгана

12.09.2023 21:13

Нашао си послије оваквог текста да позиваш на раскол!

Name

Идеално

12.09.2023 21:16

Дзаба сто је они уједињују кад је ти разједињујес...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слава

12.09.2023 23:27

Јесте њима а празан стомак нема ама бас никакве вајде од те њихове славе!!

ОДГОВОРИТЕ