Hvala košarkašima, svojim primjerom ujedinili su zemlju

- Predsenik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas na prijemu u Predsedništvu Srbije košarkašima koji su na Svetskom prvenstvu u Manili osvojili srebrnu medalju i rekao da su oni svojim primerom ujedinili čitavu zemlju.

Srbija 12.09.2023 | 19:43
Hvala košarkašima, svojim primjerom ujedinili su zemlju

"Samo želim da im kažem jedno veliko hvala i da je pred njima bila jedna velika odgovornost i da su tu odgovornost pokazali i u trenucima kada niko ne bi verovao u njih. Znam da ćete mi reći da mi ne verujete kada kažem da sam ja verovao, ali zaista jesam i znao sam da imaju šampionsko srce energiju, da su pobednici i znao sam da će vratiti svojoj zemlji više od onoga što im je zemlja dala", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

Predsednik je posebno zahvalio Boriši Simoniću koga je nazvao "herojem iz Manile".

"Ovi momci su uspeli da ujedine celu našu zemlju. Sve naše građane. Ako se ne varam ime čoveka je Hajrudin Redžović - koji kada je video šta se dogodilo Boriši Simoviću da ako lekari kažu da je to moguće spreman je da ponudi svoj bubreg. Ako bošnjak, musliman iz Sjenice je tako nešto učinio - beskrajno sam zahvalan i njemu ali i ovim momcima koji su bolje nego bilo ko uspeli da ujedine našu zemlju", rekao je Vučić.

(Tanjug) Foto: Tanjug 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Pa Bošnjacima

12.09.2023 20:29

...onda treba dati autonomiju. Ljudi su zaslužili.

ODGOVORITE
Name

Dragana

12.09.2023 21:13

Našao si poslije ovakvog teksta da pozivaš na raskol!

Name

Idealno

12.09.2023 21:16

Dzaba sto je oni ujedinjuju kad je ti razjedinjujes...

ODGOVORITE
Name

Slava

12.09.2023 23:27

Jeste njima a prazan stomak nema ama bas nikakve vajde od te njihove slave!!

ODGOVORITE