Путник добио дијареју усред леда пилот морао да врати авион на писту!

Путници на лету из Атланте за Барселону проживели су искуство као из хорора након што је један од путника добио дијареју, због чега је авион морао да се врати натраг како би га очистили.

Занимљивости 08.09.2023 | 18:52
Путник добио дијареју усред леда пилот морао да врати авион на писту!

Један од путника имао је пробавне тегобе и покушао је да дође до тоалета, али је нажалост закаснио. Смрад је почео да испуњава авион, а непријатан мирис путницима је био најмања брига након што су уочили измет како цури низ пролаз.

Сада се појавио снимак из унутрашњости авиона који приказује операцију чишћења. У кратком снимку може се видети како је пролаз на неким местима прекривен папирним убрусима, на којима се назире смеђи талог.

"Ово је биолошка опасност"

ЛивеАТЦ.цом успео је да сними пилота како контроли лета преноси поруку, објашњавајући у каквој су се ситуацији нашли.

"Ово је биолошка опасност. Имали смо путника који је имао дијареју целим путем, па желе да се вратимо у Атланту", рекао је пилот.

Спрдња на X-у

Цела је прича постала вирална, а у коментарима испод снимка јавио се брат једног од путника који је рекао да му је цела ствар била смешна.

"Насмејао сам се до суза након његовог телефонског позива кад ми је у поноћ објаснио зашто је још у Америци. Рекао је да је то нешто најсмешније што је икада доживео", написао је, а људи су почели да се шале у коментарима.

"Замислите тај смрад", "Смеђи папирни убруси, дођавола, не" и "Ово је прелудо", само су неки од коментара.

Међутим не може се рећи да је цела ствар била смешна онима који су то стварно проживели.

 

"Ишчупали су тепих и ставили нови"

"Мој партнер је био на том лету! Било је прилично лоше. Капало је низ пролаз, ужасно је смрдело", један је од коментара.

Један од путника рекао је за Даилy Маил: "И моја жена и ја смо били на лету. Био је неред. Пилоти су донели праву одлуку да се окрену. Након што је авион слетео, темељно је очишћен. Нису отишли до око 2.30 ујутру. Ишчупали су тепих и ставили нови."

(Курир.рс/ Индеx.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар