Putnik dobio dijareju usred leda pilot morao da vrati avion na pistu!

Putnici na letu iz Atlante za Barselonu proživeli su iskustvo kao iz horora nakon što je jedan od putnika dobio dijareju, zbog čega je avion morao da se vrati natrag kako bi ga očistili.

Zanimljivosti 08.09.2023 | 18:52
Putnik dobio dijareju usred leda pilot morao da vrati avion na pistu!

Jedan od putnika imao je probavne tegobe i pokušao je da dođe do toaleta, ali je nažalost zakasnio. Smrad je počeo da ispunjava avion, a neprijatan miris putnicima je bio najmanja briga nakon što su uočili izmet kako curi niz prolaz.

Sada se pojavio snimak iz unutrašnjosti aviona koji prikazuje operaciju čišćenja. U kratkom snimku može se videti kako je prolaz na nekim mestima prekriven papirnim ubrusima, na kojima se nazire smeđi talog.

"Ovo je biološka opasnost"

LiveATC.com uspeo je da snimi pilota kako kontroli leta prenosi poruku, objašnjavajući u kakvoj su se situaciji našli.

"Ovo je biološka opasnost. Imali smo putnika koji je imao dijareju celim putem, pa žele da se vratimo u Atlantu", rekao je pilot.

Sprdnja na X-u

Cela je priča postala viralna, a u komentarima ispod snimka javio se brat jednog od putnika koji je rekao da mu je cela stvar bila smešna.

"Nasmejao sam se do suza nakon njegovog telefonskog poziva kad mi je u ponoć objasnio zašto je još u Americi. Rekao je da je to nešto najsmešnije što je ikada doživeo", napisao je, a ljudi su počeli da se šale u komentarima.

"Zamislite taj smrad", "Smeđi papirni ubrusi, dođavola, ne" i "Ovo je preludo", samo su neki od komentara.

Međutim ne može se reći da je cela stvar bila smešna onima koji su to stvarno proživeli.

 

"Iščupali su tepih i stavili novi"

"Moj partner je bio na tom letu! Bilo je prilično loše. Kapalo je niz prolaz, užasno je smrdelo", jedan je od komentara.

Jedan od putnika rekao je za Daily Mail: "I moja žena i ja smo bili na letu. Bio je nered. Piloti su doneli pravu odluku da se okrenu. Nakon što je avion sleteo, temeljno je očišćen. Nisu otišli do oko 2.30 ujutru. Iščupali su tepih i stavili novi."

(Kurir.rs/ Index.hr)

Komentari / 0

Ostavite komentar