Словенија: Убијен мушкарац (42) поријеклом из БиХ

Мушкарац Е.Д. поријеклом из БиХ убијен је у Цељу.

Регион 07.09.2023 | 22:42
Словенија: Убијен мушкарац (42) поријеклом из БиХ

Полицијски службеници Полицијске управе Цеље објавили су да је на подручју Жалеца од тешких повреда преминуо 42-годишњак.

Трагедија се догодила у насељу Трнава у општини Брасловче у горњем стану блока.

Потврђено је да је преминуо је насилном смрћу, те да је тренутно је у току интензивно криминалистичко истраживање, преноси ГП Маљевац.

Преминуо је у ходнику испред врата стана број 20.

Полиција је позвана у уторак, 5. септембра, око 4.30 ујутро те је дојављено да се у стамбеној згради на подручју Жалеца оживљава тешко повријеђеног 42-годишњака који је касније преминуо од задобијених повреда.

Како СЕ незванично сазнаје, у мјесту Жалец код Цеља из ватреног оружја убијен је 42-годишњи мушкарац Е.Д. који је поријеклом из Кључа.

Увиђај на мјесту догађаја обавили су истражни судија и државни тужилац.

(Н1) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

+

08.09.2023 07:27

Јадни људи у туђини зарађују крух. Тако усамљене смије нападати свако. Јадни Срби и свако, ко је отишао из своје земље. Један је недавно написао: "Нема ништа тужније, него када човјек мора за стално отићи из Државе у којој се родио". Боже помози свима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пишта

08.09.2023 08:15

Није успио побјеци из курвалука . Коштала га Словенка.. Стигао муз куци а не пије каву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Пишта

08.09.2023 14:08

Ако је истина. Он њему ништа није крив. Бач његова жена. Милу им обома. Па није она вриједна да убије нечије дијете, брата, оца, мужа и граница друге Породице. Обичан сам човјек. Али кажем. Дабогда том Словенцу све жалосно. Било.

ОДГОВОРИТЕ