Slovenija: Ubijen muškarac (42) porijeklom iz BiH

Muškarac E.D. porijeklom iz BiH ubijen je u Celju.

Region 07.09.2023 | 22:42
Slovenija: Ubijen muškarac (42) porijeklom iz BiH

Policijski službenici Policijske uprave Celje objavili su da je na području Žaleca od teških povreda preminuo 42-godišnjak.

Tragedija se dogodila u naselju Trnava u opštini Braslovče u gornjem stanu bloka.

Potvrđeno je da je preminuo je nasilnom smrću, te da je trenutno je u toku intenzivno kriminalističko istraživanje, prenosi GP Maljevac.

Preminuo je u hodniku ispred vrata stana broj 20.

Policija je pozvana u utorak, 5. septembra, oko 4.30 ujutro te je dojavljeno da se u stambenoj zgradi na području Žaleca oživljava teško povrijeđenog 42-godišnjaka koji je kasnije preminuo od zadobijenih povreda.

Kako SE nezvanično saznaje, u mjestu Žalec kod Celja iz vatrenog oružja ubijen je 42-godišnji muškarac E.D. koji je porijeklom iz Ključa.

Uviđaj na mjestu događaja obavili su istražni sudija i državni tužilac.

(N1) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

+

08.09.2023 07:27

Jadni ljudi u tuđini zarađuju kruh. Tako usamljene smije napadati svako. Jadni Srbi i svako, ko je otišao iz svoje zemlje. Jedan je nedavno napisao: "Nema ništa tužnije, nego kada čovjek mora za stalno otići iz Države u kojoj se rodio". Bože pomozi svima.

ODGOVORITE
Name

Pišta

08.09.2023 08:15

Nije uspio pobjeci iz kurvaluka . Koštala ga Slovenka.. Stigao muz kuci a ne pije kavu.

ODGOVORITE
Name

Re Pišta

08.09.2023 14:08

Ako je istina. On njemu ništa nije kriv. Bač njegova žena. Milu im oboma. Pa nije ona vrijedna da ubije nečije dijete, brata, oca, muža i granica druge Porodice. Običan sam čovjek. Ali kažem. Dabogda tom Slovencu sve žalosno. Bilo.

ODGOVORITE