Бореновић: Власт занемарила кључне потенцијале Српске

- У мору тешких политичких тема, запостављено је оно најбоље што имамо. Нажалост, ова власт не улаже довољно у огромне потенцијале које посједујемо, нити очигледно постоји заинтересованост за бављење секторима у којима нема огромних тендера, градње због „уградње“ и других финансијских малверзација, рекао је Бореновић.

Република Српска 02.09.2023 | 15:40
Бореновић: Власт занемарила кључне потенцијале Српске

Предсједник ПДП Бранислав Бореновић посјетио је данас Сајам привреде, пољопривреде и туризма у Броду, који се одржава јубиларни 10. пут.

- По ко зна који пут увјерио сам се да је домаће најбоље. Преко 150 наших вриједних излагача на најбољи начин је представило богатства и потенцијале које имамо. Република Српска у области туризма, привреде и пољопривреде и те како има шта да понуди, не само у нашим, него у
свјетским оквирима и ово што имамо треба да чувамо и промовишемо – рекао је Бореновић.

Истакао је да су области привреде, пољопривреде и туризма, представљене данас у Броду, нажалост запостављене.

- У мору тешких политичких тема, запостављено је оно најбоље што имамо. Нажалост, ова власт не улаже довољно у огромне потенцијале које посједујемо, нити очигледно постоји заинтересованост за бављење секторима у којима нема огромних тендера, градње због „уградње“
и других финансијских малверзација. А у овим областима свакако можемо постићи огроман успјех. И што је најважније, ми имамо вриједне, поштене и радне људе, који стварају и његују оно што нам је дато – рекао је Бореновић.

Он је честитао начелнику Зорану Видићу, замјеници начелника Андријани Шаран и Туристичкој организацији Општине Брод на успјешном 10. јубиларном Сајму. - Било је задовољство посјетити овај сјајни догађај и желим им још много јубилеја – поручио је Бореновић.

(БН) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Саваа

02.09.2023 16:29

Бореновиц само машта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.09.2023 20:27

А ти само лупетас.

Name

+

02.09.2023 16:57

Тачно Бореновићу. Ми имамо поштене, вриједне, и традиционално посвећене томе. Али Власт чини и белини, све што сте навели. То је та генерација научила радити. Млади школовани су отишли, због овог система. Морамо радити на промијенама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОО7

02.09.2023 17:23

Када че избори у ПДП-у?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миро

02.09.2023 17:32

Каква пољопривреда, само мозес бит у губитку и кицму сломит

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бореновићу,

02.09.2023 17:42

Што не посјетиш и општине на другом дијелу Републике Српске, па ћеш видети промоције народног стваралаштва, гастро, туризма, ма свега, али ти то незнаш јер твој живот се врти што је је ближе Бања Луци, ови остали не постоје. И није истина да се не улаже и не промовише ти то не знаш јер те не интересује.

ОДГОВОРИТЕ