Borenović: Vlast zanemarila ključne potencijale Srpske

- U moru teških političkih tema, zapostavljeno je ono najbolje što imamo. Nažalost, ova vlast ne ulaže dovoljno u ogromne potencijale koje posjedujemo, niti očigledno postoji zainteresovanost za bavljenje sektorima u kojima nema ogromnih tendera, gradnje zbog „ugradnje“ i drugih finansijskih malverzacija, rekao je Borenović.

Republika Srpska 02.09.2023 | 15:40
Borenović: Vlast zanemarila ključne potencijale Srpske

Predsjednik PDP Branislav Borenović posjetio je danas Sajam privrede, poljoprivrede i turizma u Brodu, koji se održava jubilarni 10. put.

- Po ko zna koji put uvjerio sam se da je domaće najbolje. Preko 150 naših vrijednih izlagača na najbolji način je predstavilo bogatstva i potencijale koje imamo. Republika Srpska u oblasti turizma, privrede i poljoprivrede i te kako ima šta da ponudi, ne samo u našim, nego u
svjetskim okvirima i ovo što imamo treba da čuvamo i promovišemo – rekao je Borenović.

Istakao je da su oblasti privrede, poljoprivrede i turizma, predstavljene danas u Brodu, nažalost zapostavljene.

- U moru teških političkih tema, zapostavljeno je ono najbolje što imamo. Nažalost, ova vlast ne ulaže dovoljno u ogromne potencijale koje posjedujemo, niti očigledno postoji zainteresovanost za bavljenje sektorima u kojima nema ogromnih tendera, gradnje zbog „ugradnje“
i drugih finansijskih malverzacija. A u ovim oblastima svakako možemo postići ogroman uspjeh. I što je najvažnije, mi imamo vrijedne, poštene i radne ljude, koji stvaraju i njeguju ono što nam je dato – rekao je Borenović.

On je čestitao načelniku Zoranu Vidiću, zamjenici načelnika Andrijani Šaran i Turističkoj organizaciji Opštine Brod na uspješnom 10. jubilarnom Sajmu. - Bilo je zadovoljstvo posjetiti ovaj sjajni događaj i želim im još mnogo jubileja – poručio je Borenović.

(BN) 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Savaa

02.09.2023 16:29

Borenovic samo mašta.

ODGOVORITE
Name

Re

02.09.2023 20:27

A ti samo lupetas.

Name

+

02.09.2023 16:57

Tačno Borenoviću. Mi imamo poštene, vrijedne, i tradicionalno posvećene tome. Ali Vlast čini i belini, sve što ste naveli. To je ta generacija naučila raditi. Mladi školovani su otišli, zbog ovog sistema. Moramo raditi na promijenama.

ODGOVORITE
Name

OO7

02.09.2023 17:23

Kada če izbori u PDP-u?

ODGOVORITE
Name

Miro

02.09.2023 17:32

Kakva poljoprivreda, samo mozes bit u gubitku i kicmu slomit

ODGOVORITE
Name

Borenoviću,

02.09.2023 17:42

Što ne posjetiš i opštine na drugom dijelu Republike Srpske, pa ćeš videti promocije narodnog stvaralaštva, gastro, turizma, ma svega, ali ti to neznaš jer tvoj život se vrti što je je bliže Banja Luci, ovi ostali ne postoje. I nije istina da se ne ulaže i ne promoviše ti to ne znaš jer te ne interesuje.

ODGOVORITE