Побројаћемо све закључке које је СНСД погазио

„Кад донесете закључке на некој важној институцији као што је Народна скупштине Републике Српске, немојте их доносити ако нисте у стању да их проведете. СНСД то није у стању, па би најмање што могу да ураде било да их повуку и признају да нису могли то да ураде“, нагласио је Миличевић

Република Српска 02.09.2023 | 11:41
Побројаћемо све закључке које је СНСД погазио

Информација о нереализацији закључака Народне скупштине Републике Српске ће садржати побројане све закључке које је власт на челу са СНСД-у погазила у последњих пет година и понудућемо свим посланицима да потпишу тај документ. Са тим документом, ако не сазову посебну сједницу Народне скупштине на ту тему, изаћи ћемо пред грађане на Парламенту на отвореном на платоу испред Народне скупштне Републике Српске, истакао је Милан Миличевић, предсједник Српске демократске странке.

„Одлучили смо да позовемо народне посланике да разговарају на тему погажених закључака Народне скупштине Републике Српске. Пружили смо руку и посланицима владајуће већине да разговарамо о гажењу дигнитета Народне скупштине Републике Српсле. Јуче су дошли само посланици свих опозиционих странака“, казао је лидер СДС-а. 

Он је појаснио да је јуче одлучено да се  7. септембра организује Парламент на отвореном и да је упућен позив грађанима да нам се придруже.  

„Кад донесете закључке на некој важној институцији као што је Народна скупштине Републике Српске, немојте их доносити ако нисте у стању да их проведете. СНСД то није у стању, па би најмање што могу да ураде било да их повуку и признају да нису могли то да ураде“, нагласио је Миличевић и додао: 

„С друге стране, преко наших представника у заједничким институцијама Босне и Херцеговине настојаћемо да на дневни ред вратимо Закон о Уставном суду БиХ који је већ делегат СДС-а у Дому народа БиХ Желимир Нешковић предлагао у процедуру“. 

Он је поручио да опозиција наставља борбу на оба фронта са жељом да потпуно разобличи лажну политику СНСД-а.  

„Пакт Тројке, ХДЗ-а  и СНСД-а функционише тако да кад Тројка и ХДЗ предлажу закон то пролази а кад СНСД предлаже законе онда то не може. С друге стране, јако се добро слажу кад дијеле позиције у институцијама власти“, закључио је Миличевић.

Говорећи о протестима које је СНСД организовао јуче Миличевић је казао да је он био на тим линијама кад је то требало као и његови моји саборци.

(БН) Фото: СДС

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Име

02.09.2023 11:56

Умјесто да бројите почните да служите нечему !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

02.09.2023 12:08

Сви сте ви СНСД! Нетреба ништа додатно да причате.Миле Додик вас све врти ништа му неможете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саваа

02.09.2023 12:10

Јао јади моја стацете ви да победите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давид Штрбац

02.09.2023 12:12

Мало вам је једна сједница скупштине да то све побрините требају вам најмање двије

ОДГОВОРИТЕ
Name

МеНАГЕР

02.09.2023 12:13

Све то сто ви прицате то народ вец све зна Ако хоцете несто да урадите договорите се измедју себе ста цете са Драском Цицком Бундалом и слицним (не ријесите ли њих све то сто прицате нема везе) Народ је збуњен и мозе се реци да се вец предао Такодје знамо и да ви неуједињени не мозете ниста направити али не мозете ни "тако уједињени" Маните се рекламирања него једино сто мозете да радите је врсење притиска за измјену изборног закона (ако и вама појединим то несто знаци) Знаци "други круг избора за појединацне функције" а онда тако мозете натупати и свако за себе сто би била најбоља опција (али и многима медју вама то не одговара)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

02.09.2023 12:49

Набрајате годинама. Ништа нисте урадили. Само продајете маглу. Поред вас тако неспособних, ови ће владати вјечно. Јадан народ и даље испашта

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

02.09.2023 13:05

Браво Милићевићу. За сваку изговорену ријеч. Све је исправно и истина. Само наставите са приједлогом и ако не залажу сиједмицу, онда Ви Народ позовите на плато. Пред Скупштину у Бања Луци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луча

02.09.2023 14:04

100 % исправно

Name

БОY

02.09.2023 13:57

То више и није скупштина него мјесто блаћења, хистерије, примитивизма, лажних обећања једном речју ријалити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зизи

02.09.2023 14:03

Никад нисте ниста ни радили. Сад се сјетили да броје. Послије гласања нисте знали бројати. Стално вам неко други крив. Знател пребројати колико вам мјесецно легне на рацун у банци? Тад се не буните.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хехе

02.09.2023 14:14

Кад би неко набројао све сто је додик реко па пореко то би била најдебља књига на свијету

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко БЛ

02.09.2023 15:26

Ови из СДСа само прицају годинама, а немају Градског одбора у БЛ. Умјесто сто прицају требају радити на терену. Без терена нема дзаба прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема од РС ништа

02.09.2023 15:27

Ја сам преселио у Сарајево прије двије године и не пада ми на памет да се вратим у РС. Политичари, попови, тајкуни, све су уништили! Спас је у јакој држави Босни и Херцеговини гдје це се цјенити човјек и струка а не политичка пропадност, вјера и нација! Ја сам се опредијелио за спас...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мостарац

02.09.2023 17:25

Тај воз је отишао мој пријатељу ти си очито сјео на вријеме, није нико будала,