Pobrojaćemo sve zaključke koje je SNSD pogazio

„Кad donesete zaključke na nekoj važnoj instituciji kao što je Narodna skupštine Republike Srpske, nemojte ih donositi ako niste u stanju da ih provedete. SNSD to nije u stanju, pa bi najmanje što mogu da urade bilo da ih povuku i priznaju da nisu mogli to da urade“, naglasio je Miličević

Republika Srpska 02.09.2023 | 11:41
Pobrojaćemo sve zaključke koje je SNSD pogazio

Informacija o nerealizaciji zaključaka Narodne skupštine Republike Srpske će sadržati pobrojane sve zaključke koje je vlast na čelu sa SNSD-u pogazila u poslednjih pet godina i ponudućemo svim poslanicima da potpišu taj dokument. Sa tim dokumentom, ako ne sazovu posebnu sjednicu Narodne skupštine na tu temu, izaći ćemo pred građane na Parlamentu na otvorenom na platou ispred Narodne skupštne Republike Srpske, istakao je Milan Miličević, predsjednik Srpske demokratske stranke.

„Odlučili smo da pozovemo narodne poslanike da razgovaraju na temu pogaženih zaključaka Narodne skupštine Republike Srpske. Pružili smo ruku i poslanicima vladajuće većine da razgovaramo o gaženju digniteta Narodne skupštine Republike Srpsle. Juče su došli samo poslanici svih opozicionih stranaka“, kazao je lider SDS-a. 

On je pojasnio da je juče odlučeno da se  7. septembra organizuje Parlament na otvorenom i da je upućen poziv građanima da nam se pridruže.  

„Кad donesete zaključke na nekoj važnoj instituciji kao što je Narodna skupštine Republike Srpske, nemojte ih donositi ako niste u stanju da ih provedete. SNSD to nije u stanju, pa bi najmanje što mogu da urade bilo da ih povuku i priznaju da nisu mogli to da urade“, naglasio je Miličević i dodao: 

„S druge strane, preko naših predstavnika u zajedničkim institucijama Bosne i Hercegovine nastojaćemo da na dnevni red vratimo Zakon o Ustavnom sudu BiH koji je već delegat SDS-a u Domu naroda BiH Želimir Nešković predlagao u proceduru“. 

On je poručio da opozicija nastavlja borbu na oba fronta sa željom da potpuno razobliči lažnu politiku SNSD-a.  

„Pakt Trojke, HDZ-a  i SNSD-a funkcioniše tako da kad Trojka i HDZ predlažu zakon to prolazi a kad SNSD predlaže zakone onda to ne može. S druge strane, jako se dobro slažu kad dijele pozicije u institucijama vlasti“, zaključio je Miličević.

Govoreći o protestima koje je SNSD organizovao juče Miličević je kazao da je on bio na tim linijama kad je to trebalo kao i njegovi moji saborci.

(BN) Foto: SDS

Komentari / 14

Ostavite komentar
Name

Ime

02.09.2023 11:56

Umjesto da brojite počnite da služite nečemu !!!

ODGOVORITE
Name

Radovan

02.09.2023 12:08

Svi ste vi SNSD! Netreba ništa dodatno da pričate.Mile Dodik vas sve vrti ništa mu nemožete.

ODGOVORITE
Name

Savaa

02.09.2023 12:10

Jao jadi moja stacete vi da pobedite.

ODGOVORITE
Name

David Štrbac

02.09.2023 12:12

Malo vam je jedna sjednica skupštine da to sve pobrinite trebaju vam najmanje dvije

ODGOVORITE
Name

MeNAGER

02.09.2023 12:13

Sve to sto vi pricate to narod vec sve zna Ako hocete nesto da uradite dogovorite se izmedju sebe sta cete sa Draskom Cickom Bundalom i slicnim (ne rijesite li njih sve to sto pricate nema veze) Narod je zbunjen i moze se reci da se vec predao Takodje znamo i da vi neujedinjeni ne mozete nista napraviti ali ne mozete ni "tako ujedinjeni" Manite se reklamiranja nego jedino sto mozete da radite je vrsenje pritiska za izmjenu izbornog zakona (ako i vama pojedinim to nesto znaci) Znaci "drugi krug izbora za pojedinacne funkcije" a onda tako mozete natupati i svako za sebe sto bi bila najbolja opcija (ali i mnogima medju vama to ne odgovara)

ODGOVORITE
Name

Saša

02.09.2023 12:49

Nabrajate godinama. Ništa niste uradili. Samo prodajete maglu. Pored vas tako nesposobnih, ovi će vladati vječno. Jadan narod i dalje ispašta

ODGOVORITE
Name

+

02.09.2023 13:05

Bravo Milićeviću. Za svaku izgovorenu riječ. Sve je ispravno i istina. Samo nastavite sa prijedlogom i ako ne zalažu sijedmicu, onda Vi Narod pozovite na plato. Pred Skupštinu u Banja Luci.

ODGOVORITE
Name

Luča

02.09.2023 14:04

100 % ispravno

Name

BOY

02.09.2023 13:57

To više i nije skupština nego mjesto blaćenja, histerije, primitivizma, lažnih obećanja jednom rečju rijaliti.

ODGOVORITE
Name

Zizi

02.09.2023 14:03

Nikad niste nista ni radili. Sad se sjetili da broje. Poslije glasanja niste znali brojati. Stalno vam neko drugi kriv. Znatel prebrojati koliko vam mjesecno legne na racun u banci? Tad se ne bunite.

ODGOVORITE
Name

Hehe

02.09.2023 14:14

Kad bi neko nabrojao sve sto je dodik reko pa poreko to bi bila najdeblja knjiga na svijetu

ODGOVORITE
Name

Darko BL

02.09.2023 15:26

Ovi iz SDSa samo pricaju godinama, a nemaju Gradskog odbora u BL. Umjesto sto pricaju trebaju raditi na terenu. Bez terena nema dzaba prica.

ODGOVORITE
Name

Nema od RS ništa

02.09.2023 15:27

Ja sam preselio u Sarajevo prije dvije godine i ne pada mi na pamet da se vratim u RS. Političari, popovi, tajkuni, sve su uništili! Spas je u jakoj državi Bosni i Hercegovini gdje ce se cjeniti čovjek i struka a ne politička propadnost, vjera i nacija! Ja sam se opredijelio za spas...

ODGOVORITE
Name

Mostarac

02.09.2023 17:25

Taj voz je otišao moj prijatelju ti si očito sjeo na vrijeme, nije niko budala,