Пјевач и његов отац ће се бранити са слободе

Пјевач Махир Петровић, учесник "Звезда Гранда", који је осумњичен да је 31. јула у Горњем Вакуфу, аудијем усмртио пјешака и побјегао с мјеста несреће, неће бити притворен.

Босна и Херцеговина 01.09.2023 | 12:23
Пјевач и његов отац ће се бранити са слободе

Он ће се заједно с оцем Ирфаном, који му је помогао у уклањању трагова, бранити са слободе, потврђено је за портал "Аваза" из Тужилаштва Средњобосанског кантона.

Наиме, у одговору Тужилаштва СБК наведено је да се истрага проводи, те да није било неопходно предлагати мјеру задржавања у притвору.

- Тужилаштво проводи истрагу против М.П. због кривичног дјела тешка кривична дјела против сигурности јавног промета и неуказивање помоћи особи повријеђеној у саобраћајној несрећи, док се И.П. терети за кривично дјело помоћ починиоцу послије учињеног кривичног дјела.

- Тужилаштво је у сарадњи с полицијом обезбиједило доказе, те оцијенило да није неопходно предлагати мјеру притвора. Иначе, став је судске праксе да је ово рестриктивна мјера и примјењује се само у ситуацијама које су прописане Законом о кривичном поступку Федерације Босне и Херцеговине - одговорено је за "Аваз" из Тужилаштва СБК.

Подсјећамо, 31. јула 2023. године у ПС Горњи Вакуф - Ускопље је пријављено да се догодила саобраћајна несрећа у којој је страдао пјешак Ј.Б., док је возач путничког моторног возила побјегао с мјеста несреће.

- Оперативним радом на терену полицијски службеници ПУ Бугојно су дошли до сазнања да је осумњичени за извршење предметог кривичног дјела М.П., рођен 1997. године, из Горњи Вакуф-Ускопља, који је у тренутку саобраћајне несреће управљао путничким моторним возилом марке ауди, док је за кривично дјело помоћ починитељу послије учињеног кривичног дјела осумњичен И.П., рођен 1972. године, из Горњи Вакуф-Ускопља - наводи се у саопштењу МУП-а СБК.

(Аваз)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Име

01.09.2023 12:53

Пропјеват ће он кад добије бар 20-30 а и паметни му отац,ти што си јарене пјевао и испјевао си!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

01.09.2023 12:56

Да је неко непознат и да је остао и помогао унесрећеном тога би ухапсили а овај пјевач цајки нек слободно хода , немој случајно да му одузмете возачку, одличан примјер за младе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера

01.09.2023 13:59

Ма он је пјевач под хитно га ослободити шта има везе што је побјегао са мјеста несреће још да налете неки хулигани да га премлате а и тај што је ходао по путу би требао бити оптужен шта је он радио у то доба ван куће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма браво

01.09.2023 14:11

за тужилаштво убијеш човјека аутом побјегнеш даш паре судијама и шеташ се на слободи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гкхг

01.09.2023 16:06

Шта ради пара,да је неки сиромак већ би био и осудјен и притворен

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предатор

01.09.2023 17:22

Пара врти где бургија неће

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

02.09.2023 01:16

Слобода за убицу, како је то могуце? Па се онда цудимо, сто млади татини и мамини агресивни синови дивљају по путевима и убијају? Ако је правда прилагодљива, морал није сигурно.

ОДГОВОРИТЕ