ФУП: Сулејмановић био умијешан и у педофилију

Док се чека да неко преузме тело вишеструког убице Нермина Сулејмановића, троструког убице из Градачца, које је већ 19 дана у хладњачи у Тузли, Дневни аваз открива нове, шокантне податке до којих су дошли истражитељи Федералне управе полиције (ФУП).

Босна и Херцеговина 31.08.2023 | 10:58
ФУП: Сулејмановић био умијешан и у педофилију

Наводи се да су три истражитеља Одељења за сајбер криминал ове полицијске агенције открила током истраге да је убица Сулејмановић био умешан у педофилију.

Дневни аваз наводи да је то откривено је током истраге на основу убичиног Фејсбук профила и налога на друштвеним мрежама.

Према информацијама сарајевског медија, истражитељи су пронашли фотографије малолетне дјеце које је Сулејмановић слао појединим особама.

Дневни аваз сазнаје да је он имао и сараднике, тачније три особе које су биле увезане у ланац педофилије заједно са Сулејмановићем, а припадници полицијских агенција већ имају њихове податке.

Истрага је показала да је Сулејмановић размењивао фотографије деце 2019. године, о чему је обавијештен МУП Републике Српске, а те податке послала је компанија "Мета" која је власник Фејсбука.

Наводи се да је његов профил окарактерисан као профил који делом садржи педофилски садржај, а сада је о свему обавештено и Тужилаштво Тузланског кантона.

Дневни аваз подсећа да је прошло 19 дана од стравичног злочина и откако се тело убице налази у хладњачи, а још се нико није јавио да га преузме.

Нерминов отац Фикрет, који га се одрекао, раније је рекао да мисли да ће Нермина укопати његови "кримоси".

Међутим, захтева за укоп нема, а чека се и сагласност породице.

Сулејмановић је на друштвеним мрежама уживо преносио убиство невенчане супруге Низаме Хећимовић. Осим невенчане супруге, усмртио је и Дениса и Ђенгиза Ондера, а ранио је три особе.

(Дневни аваз)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Оли

31.08.2023 11:07

Сахранити у неку јаругу без знамења као да га никад није ни било.Јадни родитељи ако их има...

ОДГОВОРИТЕ
Name

И пази сад ово

31.08.2023 11:10

Имао невјенчану супругу, вјероватно неколико љубавница, и требао се формално оженити за ЈОШ ЈЕДНУ?! Нек ми неко каже да су ЖЕНЕ ДАНАС ЗДРАВЕ У ГЛАВУ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво за полицију!

31.08.2023 11:52

Сад кад је монструм у хладњачи окуражили се да открију шта је све радио. Колико ли их је на слободи о којима не смије да се прича нити да се истражују? О живим монструмима "све најбоље"!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Габриц

31.08.2023 12:20

А сто то сад износите ? Зар треба неко да нуде мртав па да га се не плашите ? Радите не обезнедењу јавног реда и мира а имате м… као паук !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не знам

31.08.2023 12:30

Ста бих вам реко сто свет зиви у лазима безеци од истине па била и тузна како би се кренуло из поцетка у боље, деца неција припадају само уском кругу око родитеља и ником висе, данас путем слика и моде је досло од ендемије до епидемије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оли

31.08.2023 12:39

У јаругу ту му је мјесто.Или тамо гдје се одлазу свиње крепале од афричке куге...

Name

+

31.08.2023 13:37

Ако је нечију ДИЈЕЦУ унесрећио. Псима га баците. Путем ових телефона слике шаљу. Али није живо ни пола живота. Ту је Божија правда за ПСЕТО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хуска

01.09.2023 10:48

Шта су ти пси скривили па да ову звијер упоређујеш са њима?Пси су предивне животиње.

Name

Кретени

31.08.2023 17:37

Био,?па шта сте радили и чекали тј предузели да невнw жртве страдају због психопате....

ОДГОВОРИТЕ