FUP: Sulejmanović bio umiješan i u pedofiliju

Dok se čeka da neko preuzme telo višestrukog ubice Nermina Sulejmanovića, trostrukog ubice iz Gradačca, koje je već 19 dana u hladnjači u Tuzli, Dnevni avaz otkriva nove, šokantne podatke do kojih su došli istražitelji Federalne uprave policije (FUP).

Bosna i Hercegovina 31.08.2023 | 10:58
FUP: Sulejmanović bio umiješan i u pedofiliju

Navodi se da su tri istražitelja Odeljenja za sajber kriminal ove policijske agencije otkrila tokom istrage da je ubica Sulejmanović bio umešan u pedofiliju.

Dnevni avaz navodi da je to otkriveno je tokom istrage na osnovu ubičinog Fejsbuk profila i naloga na društvenim mrežama.

Prema informacijama sarajevskog medija, istražitelji su pronašli fotografije maloletne djece koje je Sulejmanović slao pojedinim osobama.

Dnevni avaz saznaje da je on imao i saradnike, tačnije tri osobe koje su bile uvezane u lanac pedofilije zajedno sa Sulejmanovićem, a pripadnici policijskih agencija već imaju njihove podatke.

Istraga je pokazala da je Sulejmanović razmenjivao fotografije dece 2019. godine, o čemu je obaviješten MUP Republike Srpske, a te podatke poslala je kompanija "Meta" koja je vlasnik Fejsbuka.

Navodi se da je njegov profil okarakterisan kao profil koji delom sadrži pedofilski sadržaj, a sada je o svemu obavešteno i Tužilaštvo Tuzlanskog kantona.

Dnevni avaz podseća da je prošlo 19 dana od stravičnog zločina i otkako se telo ubice nalazi u hladnjači, a još se niko nije javio da ga preuzme.

Nerminov otac Fikret, koji ga se odrekao, ranije je rekao da misli da će Nermina ukopati njegovi "krimosi".

Međutim, zahteva za ukop nema, a čeka se i saglasnost porodice.

Sulejmanović je na društvenim mrežama uživo prenosio ubistvo nevenčane supruge Nizame Hećimović. Osim nevenčane supruge, usmrtio je i Denisa i Đengiza Ondera, a ranio je tri osobe.

(Dnevni avaz)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Oli

31.08.2023 11:07

Sahraniti u neku jarugu bez znamenja kao da ga nikad nije ni bilo.Jadni roditelji ako ih ima...

ODGOVORITE
Name

I pazi sad ovo

31.08.2023 11:10

Imao nevjenčanu suprugu, vjerovatno nekoliko ljubavnica, i trebao se formalno oženiti za JOŠ JEDNU?! Nek mi neko kaže da su ŽENE DANAS ZDRAVE U GLAVU?!

ODGOVORITE
Name

Bravo za policiju!

31.08.2023 11:52

Sad kad je monstrum u hladnjači okuražili se da otkriju šta je sve radio. Koliko li ih je na slobodi o kojima ne smije da se priča niti da se istražuju? O živim monstrumima "sve najbolje"!

ODGOVORITE
Name

Gabric

31.08.2023 12:20

A sto to sad iznosite ? Zar treba neko da nude mrtav pa da ga se ne plašite ? Radite ne obeznedenju javnog reda i mira a imate m… kao pauk !!

ODGOVORITE
Name

Ne znam

31.08.2023 12:30

Sta bih vam reko sto svet zivi u lazima bezeci od istine pa bila i tuzna kako bi se krenulo iz pocetka u bolje, deca necija pripadaju samo uskom krugu oko roditelja i nikom vise, danas putem slika i mode je doslo od endemije do epidemije

ODGOVORITE
Name

Oli

31.08.2023 12:39

U jarugu tu mu je mjesto.Ili tamo gdje se odlazu svinje krepale od afričke kuge...

Name

+

31.08.2023 13:37

Ako je nečiju DIJECU unesrećio. Psima ga bacite. Putem ovih telefona slike šalju. Ali nije živo ni pola života. Tu je Božija pravda za PSETO.

ODGOVORITE
Name

Huska

01.09.2023 10:48

Šta su ti psi skrivili pa da ovu zvijer upoređuješ sa njima?Psi su predivne životinje.

Name

Kreteni

31.08.2023 17:37

Bio,?pa šta ste radili i čekali tj preduzeli da nevnw žrtve stradaju zbog psihopate....

ODGOVORITE