Продужен притвор Берберовићу који је усмртио докторке

Кантонални суд у Сарајеву усвојио је приједлог Тужилаштва Кантона Сарајево, те продужио притвор Армину Берберовићу осумњиченом за тешко кривично дјело против сигурности јавног саобраћаја, потврдила је Азра Бавчић, портпаролка Тужилаштва КС.

Босна и Херцеговина 29.08.2023 | 11:38
Продужен притвор Берберовићу који је усмртио докторке

Поступајућа тужитељка поднијела је Кантоналном суду у Сарајеву приједлог за продужење притвора Армину Берберовићу за наредна три мјесеца због опасности да би боравком на слободи осумњиченог могло доћи до узнемирења јавности.

– Прихваћен је приједлог Тужилаштва Кантона Сарајево, те му је продужен притвор за наредна три мјесеца и може трајати до 24. новембра 2023. године или до нове одлуке Суда – казала је Бавчићева.

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Домаци странац

29.08.2023 11:50

Унистио зивоте две породице, убио дер особе, нањео стетиг дрзави 1 000 000 КМ ( толико коста сколовање од основне сколе до дипломе доктора, 2x). Браво Берберовицу, понос родитеља, одлицан одгој. Имас ли заврсену основну сколу без утицаја родитеља и родбине?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицко

29.08.2023 12:03

Ста имас му продузавати притвор.Возио под забраном,са алкохолом у крви,убио две особе....иде у апсану 40 год и то је то.Ста који к се одуговлаци,ријесавај то по кратком поступку за примјер другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Банана дрзава рај на земљи

29.08.2023 12:17

Рај на земљи за ... . Овај стручњак није био у стању положити ни возачки испит (гдје као услов није предвиђена ни основна школа) прегази двије младе докторице које су на МЕДИЦИНСКОМ факултету исполагале све испите у року, крајњи исход је да оне одоше под земљу а стручњак оде на краћи одмор о нашем трошку и тиме ће у цјелости одужити свој дуг према држави за своје велико недјело и проузрочену велику и непоправљиву трагедију. Само дугогодишњи принудан рад после затвора, да барем малкице ублажи велику трагедију и губитак два млада, паметна и племенита бића

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

29.08.2023 13:11

је голи оток отворен био би препун

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обицан цовјек

29.08.2023 14:43

100 година робије би било мало за овог бахатог возача и наркомана,жали боже погинулих и озљедјених у овој несрећи

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДÁРЕК...

29.08.2023 15:27

ХАЈДЕ, ХАЈДЕ, НЕПРАВИТЕ ОД НÁС ВИШЕ БУДАЛЕ, КАКВО ЧЕКАЊЕ, СВЈЕДОЦИ, АДВОКÁТИ, КУРЧЕВИ БРАНИОЦИ... ИМАТЕ ВЕЧ НА ЛИЦУ МЈЕСТА, ЧÍНА, ДОКАЗЕ..ДВЕ ЖРТВЕ УБИЈЕНЕ, ВОЗИО ПОД УТИЦАЈЕМ АЛКОХОЛА И ДРОГЕ... ДОВОЉНО ЗА ДУГОГОДИШЊУ РОБИЈУ... НЕПРАВИТЕ ВИШЕ ОД ОВОГ КОРУМПОВАНОГ ПРАВОСУЏА ЈОШ ВЕЧЕ БУДАЛЕ, И ВАС А И НАС... ИМА И МЕЏУ ВАМА ЈОШ УВИЈЕК ПОШТЕНИХ, НЕКОРУНПОВАНИХ.. НАДАМ СЕ...!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Овакве дјевојке

30.08.2023 07:45

...сада су костури под земљом, добро прерано! Све је у Босни и Херцеговини наопако и болесно. Шљам се подигао са дна након агресије. Наравно, нису сви, али велики број је током социјализма силно желио да буду "елита" а није им дозвољено. Мрзили су свој примитивизам на селима и заосталост и с тиме и систем . Неки су се увлаили у Партију да би пистали "важан фактор" и обогатили се.

ОДГОВОРИТЕ