Сестра настрадале Иве открила шта се десило кобне ноћи

Ива је добила срчани напад, то је узрок смрти, открила је за "Блиц" Мартина Балог, сестра 27-годишње Новосађанке Иве Балог која је нестала на плажи Официрац у суботу око 4 ујутру. Уколико се то испостави као тачно, решиће мистерију смрти девојке чије је тело нађено наредног дана чак 60 километара низводно, поред обале на подручју Старих Бановаца.

Србија 28.08.2023 | 22:25
Сестра настрадале Иве открила шта се десило кобне ноћи

Мартина додаје да плаже на Официрцу треба забранити, јер представљају опасност за младе девојке.

Како је "Блиц" незванично сазнао, Ивино тело је послато на обдукцију. Ову информацију, међутим, њена сестра демантује.

 То је сада унутар породице, а једино што могу да апелујем јесте да се забране журке на Официрцу - рекла нам је Мартина.

Нестала пред гомилом људи, нико није видео шта се догодило

Подсетимо, Ива Балог је нестала у ноћи између петка и суботе, око 4 сата иза поноћи на новосадској плажи Официрац, а нађена је у недељу око 13 сати у Дунаву, око 60 километара низводно, ка Београду. Још није обелодањено под којим околностима и ко је нашао тело Иве Балог.

Ива је последњи пут виђена на плажи Официрац у Петроварадину, где је била на журки. Наводно је отишла да се окупа у Дунаву са другарицом.

Њена сестра Мартина изјавила је тада за "Блиц" да је то била прва информација коју су добили о несталој Иви. Потом је добила информацију да ју је другарица оставила на тренутак и од тада се Иви губио траг.

- Наводно су је видела четири момка како плива и како је изашла из воде. Разговарали су са њом и она се упутила ка музици, односно ка месту где се одржавала журка. Описали су је до танчина - испричала је Ивина сестра.

Такође, у медијима и по друштвеним мрежама, што је и породица потврдила, појавила се информација како је Ива последњи пут виђена у разговору са једним младићем, странцем.

- Добили смо информацију да је видео тај младић који је странац, вероватно Американац, те смо и њега тражили како бисмо добили неку информацију, али без успеха - рекла нам је тада Мартина.

Како нико ништа није видео?

Ивина породица током потраге није искључивала могућност да се она удавила, али им је било чудно да то нико није видео.

- Колико смо чули, на тој журки је било неколико стотина људи. Просто нам је невероватно да баш нико није видео да се неко дави. Није могла тек тако да нестане. Сигурно би неко нешто чуо - рекла нам је тада Ивина сестра која сада каже да је њена сестра страдала од срчаног удара.

(Блиц) Фото: : МИЛАН ИЛИЋ / РИНГИЕР

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Серу

28.08.2023 23:59

Цуј забранили обдукцију, крију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зора је

29.08.2023 03:21

Страсна је и мистериозна ова Ивина смрт! Туга за јос једним младим зивотом! Ивин нестанак мене подсјетио на нестанак Матеја Периса , младица из Сплита! И њега нико није видио , а младиц се давио!? Страсно! Какво им је то њхово друство??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Проклети нарко картели

30.08.2023 10:18

А надзорне камере очито неког крију....или нешто...страсно.

ОДГОВОРИТЕ