Sestra nastradale Ive otkrila šta se desilo kobne noći

Iva je dobila srčani napad, to je uzrok smrti, otkrila je za "Blic" Martina Balog, sestra 27-godišnje Novosađanke Ive Balog koja je nestala na plaži Oficirac u subotu oko 4 ujutru. Ukoliko se to ispostavi kao tačno, rešiće misteriju smrti devojke čije je telo nađeno narednog dana čak 60 kilometara nizvodno, pored obale na području Starih Banovaca.

Srbija 28.08.2023 | 22:25
Sestra nastradale Ive otkrila šta se desilo kobne noći

Martina dodaje da plaže na Oficircu treba zabraniti, jer predstavljaju opasnost za mlade devojke.

Kako je "Blic" nezvanično saznao, Ivino telo je poslato na obdukciju. Ovu informaciju, međutim, njena sestra demantuje.

 To je sada unutar porodice, a jedino što mogu da apelujem jeste da se zabrane žurke na Oficircu - rekla nam je Martina.

Nestala pred gomilom ljudi, niko nije video šta se dogodilo

Podsetimo, Iva Balog je nestala u noći između petka i subote, oko 4 sata iza ponoći na novosadskoj plaži Oficirac, a nađena je u nedelju oko 13 sati u Dunavu, oko 60 kilometara nizvodno, ka Beogradu. Još nije obelodanjeno pod kojim okolnostima i ko je našao telo Ive Balog.

Iva je poslednji put viđena na plaži Oficirac u Petrovaradinu, gde je bila na žurki. Navodno je otišla da se okupa u Dunavu sa drugaricom.

Njena sestra Martina izjavila je tada za "Blic" da je to bila prva informacija koju su dobili o nestaloj Ivi. Potom je dobila informaciju da ju je drugarica ostavila na trenutak i od tada se Ivi gubio trag.

- Navodno su je videla četiri momka kako pliva i kako je izašla iz vode. Razgovarali su sa njom i ona se uputila ka muzici, odnosno ka mestu gde se održavala žurka. Opisali su je do tančina - ispričala je Ivina sestra.

Takođe, u medijima i po društvenim mrežama, što je i porodica potvrdila, pojavila se informacija kako je Iva poslednji put viđena u razgovoru sa jednim mladićem, strancem.

- Dobili smo informaciju da je video taj mladić koji je stranac, verovatno Amerikanac, te smo i njega tražili kako bismo dobili neku informaciju, ali bez uspeha - rekla nam je tada Martina.

Kako niko ništa nije video?

Ivina porodica tokom potrage nije isključivala mogućnost da se ona udavila, ali im je bilo čudno da to niko nije video.

- Koliko smo čuli, na toj žurki je bilo nekoliko stotina ljudi. Prosto nam je neverovatno da baš niko nije video da se neko davi. Nije mogla tek tako da nestane. Sigurno bi neko nešto čuo - rekla nam je tada Ivina sestra koja sada kaže da je njena sestra stradala od srčanog udara.

(Blic) Foto: : MILAN ILIĆ / RINGIER

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Seru

28.08.2023 23:59

Cuj zabranili obdukciju, kriju

ODGOVORITE
Name

Zora je

29.08.2023 03:21

Strasna je i misteriozna ova Ivina smrt! Tuga za jos jednim mladim zivotom! Ivin nestanak mene podsjetio na nestanak Mateja Perisa , mladica iz Splita! I njega niko nije vidio , a mladic se davio!? Strasno! Kakvo im je to njhovo drustvo??????

ODGOVORITE
Name

Prokleti narko karteli

30.08.2023 10:18

A nadzorne kamere očito nekog kriju....ili nešto...strasno.

ODGOVORITE