Увијек уз шампионе: Спектакуларна рукометна смотра у Добоју уз подршку МОЗЗАРТА

Компанија Моззарт увијек је уз шампионе, а то је овог пута био ТВ турнир шампиона Добој 2023, који је по 54. пут окупио рукометни крем планете.

Република Српска 22.08.2023 | 11:15
Увијек уз шампионе: Спектакуларна рукометна смотра у Добоју уз подршку МОЗЗАРТА

За трофеј су се борила чак четири бивша шампиона Европе - Барселона, Монпеље, Цеље и Загреб, петоструки владар Африке и бранилац трофеја Ал Ахли из Каира, десетоструки узастопни првак Србије и побједник ЕХФ купа Војводина, најбољи тим Македоније Еурофарм Пелистер и домаћа Слога, а титула је у спектакуларној завршници припала екипи Барселоне.

"Одушевљени смо што смо имали прилику да сарађујемо са компанијом Моззарт и њихова подршка нам је омогућила да подигнемо квалитет турнира на још виши ниво, пружајући посјетиоцима незаборавно искуство. Имајући у виду изузетно позитиван исход ове сарадње, већ планирамо унапређење и иновације за наредну годину", истакао је Данијел Шарић, предсједник Организационог одбора турнира. 

Шарић је додао да спонзорство компаније Моззарт не представља само материјалну подршку, већ и потврду да је турнир у Добоју препознат као догађај високог калибра. Потврда о значају овог турнира стигла је и од публике јер се на трибинама током сва четири дана тражила карта више. 

„Подршка спорту је увијек на листи наших приоритета и велико нам је задовољство што смо подржали турнир који је окупио велики број шампиона из цијелог света. Ово је турнир који постоји дуже од пет деценија и надамо се да ће и наша сарадња прерасти у традицију“ истакла је Селма Салкановић, руководилац Дирекције корпоративних послова компаније Моззарт.

Очекивања за наредне турнире су висока, а посвећеност организатора и компаније Моззарт гарантује да ће се успјешна сарадња и партнерство наставити и у будућности.

(ПР) Фото: ПР