Uvijek uz šampione: Spektakularna rukometna smotra u Doboju uz podršku MOZZARTA

Kompanija Mozzart uvijek je uz šampione, a to je ovog puta bio TV turnir šampiona Doboj 2023, koji je po 54. put okupio rukometni krem planete.

Republika Srpska 22.08.2023 | 11:15
Uvijek uz šampione: Spektakularna rukometna smotra u Doboju uz podršku MOZZARTA

Za trofej su se borila čak četiri bivša šampiona Evrope - Barselona, Monpelje, Celje i Zagreb, petostruki vladar Afrike i branilac trofeja Al Ahli iz Kaira, desetostruki uzastopni prvak Srbije i pobjednik EHF kupa Vojvodina, najbolji tim Makedonije Eurofarm Pelister i domaća Sloga, a titula je u spektakularnoj završnici pripala ekipi Barselone.

"Oduševljeni smo što smo imali priliku da sarađujemo sa kompanijom Mozzart i njihova podrška nam je omogućila da podignemo kvalitet turnira na još viši nivo, pružajući posjetiocima nezaboravno iskustvo. Imajući u vidu izuzetno pozitivan ishod ove saradnje, već planiramo unapređenje i inovacije za narednu godinu", istakao je Danijel Šarić, predsjednik Organizacionog odbora turnira. 

Šarić je dodao da sponzorstvo kompanije Mozzart ne predstavlja samo materijalnu podršku, već i potvrdu da je turnir u Doboju prepoznat kao događaj visokog kalibra. Potvrda o značaju ovog turnira stigla je i od publike jer se na tribinama tokom sva četiri dana tražila karta više. 

„Podrška sportu je uvijek na listi naših prioriteta i veliko nam je zadovoljstvo što smo podržali turnir koji je okupio veliki broj šampiona iz cijelog sveta. Ovo je turnir koji postoji duže od pet decenija i nadamo se da će i naša saradnja prerasti u tradiciju“ istakla je Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart.

Očekivanja za naredne turnire su visoka, a posvećenost organizatora i kompanije Mozzart garantuje da će se uspješna saradnja i partnerstvo nastaviti i u budućnosti.

(PR) Foto: PR