Микрофин наставља са ширењем: Свечано отворена 16. филијала у Травнику

– Микрофин, водеће микрокредитно друштво у БиХ, посвећено финансијској инклузији предузетника, пољопривредника и појединаца, свечано је отворило своју 16. филијалу. Нова филијала, смјештена на адреси Станична бб Травник (у згради аутобуске станице), укључује пет канцеларија у Травнику, Новом Травнику, Бугојну, Доњем Вакуфу и Ливну.  

Босна и Херцеговина 21.08.2023 | 10:21
Микрофин наставља са ширењем: Свечано отворена 16. филијала у Травнику

У склопу свечаног отварања филијале, Микрофин је уручио донацију Удружењу „Срећа за све“ из Травника. Ово удружење има за циљ да кроз свој рад и дјеловање пружи подршку дјеци с потешкоћама у развоју, али и њиховим родитељима, стварајући топлу и брижну околину за оне којима је помоћ најпотребнија. Додатно, Микрофин је уложио у локални спорт кроз донацију Школи футсала „Пехар" Нови Травник, обезбјеђујући лопте за футсал.

Овим поводом Шемсудин Хрњић, шеф филијале Травник, изјавио је:

„Поносни смо што ширимо мрежу филијала и отварамо ову модерну филијалу у Травнику, гдје ћемо наставити пружати квалитетне услуге нашим клијентима. Отварање ове филијале јесте прилика да још једном покажемо своју посвећеност развоју локалне заједнице кроз финансијску подршку предузетницима и пољопривредницима. Осим тога, сретни смо што имамо прилику да подржимо Удружење „Срећа за све“ из Травника као и Школу футсала „Пехар“ Нови Травник, као дио нашег континуираног залагања за оне којима је помоћ најпотребнија.”

Микрофин, кроз својих 25 година постојања као стуб подршке локалним заједницама, неуморно и непоколебљиво пружа помоћ најмлађим и најрањивијим члановима друштва путем донација и спонзорстава вртићима, школама и другим установама.

С више од 100 пословница широм Босне и Херцеговине, Микрофин пружа брзу и ефикасну услугу, храбро и одговорно преузимајући ризике у циљу доприноса социјално-економском просперитету у Босни и Херцеговини. Нова филијала у Травнику је још један корак у Микрофиновом развојном путу, који је започео још 1997. године. Нова филијала представља континуирани напор овог микрокредитног друштва да пружи финансијску подршку клијентима који имају ограничен приступ банкарском сектору, чиме се додатно доприноси развоју локалних заједница.

Нова Микрофинова филијала у Травнику отворена је за кориснике сваког радног дана од 8.00 до 16.00 сати. За све додатне информације, корисници се могу обратити на контакт телефоне 030 540 446 и 030 540 447.

(ПР) Фото: ПР