Играли баскет, Ноле се обратио НБА легенди (ВИДЕО)

За Новака Ђоковића се на мастерс турниру у Синсинатију све одвија одлично. Србин је до полуфинала стигао глатко, па је добро расположен и слободно време проводи дружећи се са колегама.

Свијет 19.08.2023 | 14:09
Играли баскет, Ноле се обратио НБА легенди (ВИДЕО)

Новак се одлично проводи у Сједињеним Америчким Државама, у које је стигао први пут после забране уласка због ситуације са вакцинацијом и вирусом корона.

На терену све иде као подмазано, због чега Ђоковић има времена и за друге активности. Он је на друштвеним мрежама објавио видео на ком се види кошаркашки окршај са руским тенисером Андрејом Рубљовим.

Показао је да, осим са малом зеленом, одлично барата и са кошаркашком лоптом. Због чега је послао поруку Андреју Кириленку, легенди руске кошарке и некадашњем НБА играчу.

- Под обручима са Андрејом Рубљовим раније у току дана. Кириленко, шта мислиш о нашим вештинама - написао је на руском језику.

Новак Ђоковић се ужелео да игра на турнирима у Америци, а Американци су се ужелели игре најбољег тенисера свих времена. И једно и друго су нам јасно рекли претходни дана на турниру у Синсинатију - он је то показао маестралном игром, а они рекацијама.

Новак Ђоковић се пласирао у полуфинале мастерс турнира у Синсинатију. Он је у четвртфиналу био бољи од Американца Тејлора Фрица са  6:0, 6:4. 

На путу до финала му сада стоји Александер Зверев.

И резултат каже колико је Новак био доминантан у мечу против америчком тенисера. Наравно, Фриц је имао наклоност својих сународника у публици, али на Србинову магију на терену нико на трибинама није могао да остане имун.

Такве су биле и реакције на последњи поен у мечу. Новакови потези су награђени аплаузима и овацијама навијача. То како се бранио, шта је све успео да врати, а онда и да нападне и освоји поен заста је било за дивљење.

После победе над Фрицом, Новак је утиске о победи изнео са осмехом на лицу.

- Одиграо сам неколико мечева против њега, гледао сам пре овог дуела наше дуеле од раније. Овде се нисмо до сада сусретали. Очекивао сам да ће имати подршку публике. Одиграо сам без мане први сет, али у другом је било лошије, предао сам му брејк, али сам окренуо меч - рекао је Новак Ђоковић.

Постајао си све јачи из меча у меч?

- То је нешто на чему радим сваког дана. Дижем ниво тениса. Сваки дан имам све бољи осећај на терену, а надам се да ћу тако и наставити. Први сет је био без грешака, натерао сам њега на исте. Био је мало нервознији. Он је оживео у другом сету, али сам га натерао да буде у "релију", желео сам да диктирам темпо, радујем се новом мечу сутра - подвукао је Србин.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Новак Дјоковиц (@дјокерноле)

(Блиц/Спортал) Фото: Сцреенсхот Инстрагам/дјокерноле

Коментари / 0

Оставите коментар